PROPERTIES
FROM OUR PORTFOLIO

Sale
House
6 ROOMS
200 M2
Iancu Nicolae

Erou Iancu Nicolae | Vilă 6 camere | Finisaje premium, lângă pădure

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 6 camere în zona Erou Iancu Nicolae, cu finisaje premium și aproape de pădure. Localizare: Vila se află în zona PIancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 264 mp și utilă de 200 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea celor mai renumite școli internaționale și a pădurii Băneasa. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare acoperită - încălzire în pardoseală - cameră tehnică - ferestre pe toată înălțimea etajului - suprafețe mari și luminoase Termenul de finalizare este vara 2024. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
6 ROOMS
280 M2
Pipera

Alecsandri 42 / Pipera | Vilă 6 camere | Zona SPA

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial exclusivist de 6 camere, cu zonă de SPA și grădină generoasă. Localizare: Vila se află lângă Școală Americană și Pădurea Băneasa, în cea mai râvnită zonă a Bucureștiului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 366 mp și utilă de 280 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, într-o zonă aerisită, cu case și imobile tip vilă, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc). Restaurante și cafenele în apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80. La doar câteva minute de Jolie Ville, Ikea, Băneasa Shopping Center și Metro. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - terasă mare - parcare subterană - zonă de relaxare și SPA cu saună și jacuzzi - gradină generoasă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Rent
House
8 ROOMS
250 M2
P-ta Dorobanti

Dorobanți | Vila 8 camere | Zonă liniștită

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 8 camere din zona Piața Dorobanți, într-o zonă liniștită. Localizare: Vila se află în zona Piața Dorobanți, la câteva minute de Piața Victoria. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 290 mp și utilă de 250 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Pieței Dorobanți, în inima orașului, dar departe de trafic. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - 3 locuri de parcare și curte proprie - potrivită pentru locuință și pentru birouri - zonă liniștită - zonă centrală, foarte căutată Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Rent
House
13 ROOMS
300 M2
Dorobanti

Dorobanți | Vilă 13 camere | Din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 13 camere din zona Dorobanți din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 350 mp și utilă de 300 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - garaj de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Vila se vinde / închiriază parțial, adică jumătate din parter și demisol, și tot etajul doi. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
6 ROOMS
227 M2
Iancu Nicolae

Pipera | Vilă de 6 camere | Spații verzi generoase și piscină

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere într-un ansamblu rezidențial de lux, cu spații verzi generoase și piscină. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa și Școala Americană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 240 mp și utilă de 227 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a școlilor internaționale din Pipera, a supermarketurilor și la cateva minute de grădina zoologică și Băneasa Shoping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - loc de parcare pentru două mașini - lângă pădure - piscina în complex - spații verzi generoase - renovat recent Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
5 ROOMS
170 M2
Tunari

Tunari | Vilă 5 camere | Lângă parc

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere în Tunari, în zona centrală, lângă parc. Localizare: Vila se află în zona centrală, în Tunari. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 195 mp și utilă de 170 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea parcului / locuri de joacă, primarie, scoală, piață, biserică, magazine și transport în comun. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - suprafețe generoase - parcare privată - zona centrală, liniștită, lângă parc Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Rent
House
11 ROOMS
550 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicoae | Vila 11 camere | Piscină și saună

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 11 camere în zona Erou Iancu Nicolae, lângă British School of Bucharest, cu piscină și saună. Localizare: Casa se află în zona Erou Iancu Nicolae, lângă British School of Bucharest. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 662 mp și utilă de 550 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 4 mașini, din care 2 în garaj - spații generoase și luminoase - saună - piscină - vegetație matură - încălzire în pardoseală - terasă generoasă - șemineu - sală de fitness - jacuzzi Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
9 ROOMS
378 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae – Pipera | Vilă 9 camere | Piscină exterioară

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 9 camere în zona Erou Iancu Nicolae - Pipera, cu garaj încăpător, piscină exterioară și pivniță. Localizare: Vila se află în zona Erou Iancu Nicolae - Pipera, la câteva minute de școlile internaționale. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 700 mp și utilă de 378 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a restaurantelor cochete, la câteva minute de școlile internaționale și de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - pereți groși de 57 cm - garaj pentru 2 mașini - cameră fitness - piscină exterioară - încăperi generoase și luminoase - curte mare, unde se pot parca în jur de 10 mașini - terasă de 44 mp - 3 bucătării - zonă verde Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
18 ROOMS
746 M2
Universitate

Universitate | Vila 18 camere | Arhitectură impresionantă

Avem plăcerea să îți prezentăm un ansamblu rezidențial exclusivist de 18 camere cu o arhitectură deosebită și camere pline de istorie. Localizare: Vila se află în zona Universitate , la câțiva pași de centrul vechi. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 1007 mp și utilă de 746 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea centrului vechi al Bucureștiului, într-o zonă retrasă, departe de trafic și zgomot. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - arhitectură deosebită - parcare pentru 4 mașini din care 2 în garaj. - camere mari și luminoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!