PROPERTIES
FROM OUR PORTFOLIO

Sale
2 rooms
2 ROOMS
52 M2
Tineretului

Echo Tineretului | Apartament 2 camere | Langa parc

Suntem încântați să îți prezentăm un apartament de 2 camere cu o locație premium în zona Tineretului, chiar lângă parc. Localizare: Apartamentul se află în zona Tineretului, la câțiva pași de Parcul Tineretului și Delta Văcărești. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 81 mp și utilă de 52 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Parcului Tineretului, a Deltei Văcărești, a cartierului Asmita Gardens și a metroului Mihai Bravu Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - în zona centrală - aproape de metroul Mihai Bravu - într-o zonă verde, aproape de Parcul Tineretului și de Delta Văcărești - camere luminoase - construcție solidă, eficientă din punct de vedere energetic Având în vedere că apartamentul se vinde la alb, fără finisaje, noul proprietar îl poate personaliza după plac. Locurile de parcare subterane se pot achiziționa separat la 20.000 euro + tva. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
350 M2
Herastrau

Duplex 4 camere – One Herastrau Plaza

LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE! „Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properies are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta! Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! One Herăstrău Plaza îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi! Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate la parterul blocului și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze. Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale. Pentru o astfel de priveliște nu va mai fi nevoie să vizitezi niciun rooftop. O poți avea chiar de la balconul casei tale degustând cele mai fine băuturi amplasate în minibar-ul personal. Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 3 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe măsură. Te aștept la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar!
See property
Sale
2 rooms
2 ROOMS
47 M2
Herastrau

ONE HERASTRAU PLAZA | 2 ROOMS | PARKING

Pune suflet și pasiune în ceea ce faci și vei ridica standardele. Așa au gândit arhitecții și industriașii iluminați ai începutului de secol XX. În urma lor au rămas clădiri de patrimoniu cu o valoare inestimabilă. Simțul estetic, bunul gust și pasiunea pentru a desena un oraș cum numai Parisul mai era la vremea respectivă, au creat Palatul Justiției, Palatul CEC, Palatul Telefoanelor, Palatul Cercului Militar, Arcul de Triumf . La 100 de ani de atunci, pasiunea pentru un București elegant, aristocratic, cu bun gust, i-a motivat pe dezvoltatorii proiectului One Herăstrau Plaza să creeze unele dintre cele mai emblematice clădiri ale orașului. Situat în cea mai vibrantă zona a Bucureștiului, flancat de două lacuri superbe, Herăstrau și Floreasca, One Herastrau Plaza sporește valoarea zonei printr-o arhitectura unică. Apartamentele ansamblului respecta acelasi standard ridicat si aduc o spatiere atenta a camerelor, ferestre mari, finisaje de o calitate desebită și terase deosebite de unde poți admira Parcurile Herăstrau și Bordei. Pe tot parcursul istoriei, diferența a fost făcută de oameni care s-au ridicat din mulțime și au dat tonul schimbării. Popoare întregi i-au urmat și au ridicat, astfel, standardele vieții în întreaga lume. Viziunea noastră este să ridicăm standardele de locuire în București, să redesenăm un oraș cochet și elegant, care sa atragă oamenii ca tine să îl locuiască cu inima. Vino să te convingi de pasiunea noastră pentru frumos și pentru servicii de calitate. Vino sa fii parte a povestii unui București de patrimoniu. Contactează-ne acum și alătură-te oamenilor extraordinari care au achiziționat deja o locuință aici.
See property
Sale
3 rooms
3 ROOMS
84 M2
Iancu Nicolae

IMA Residence / Pipera | Apartament 3 camere | Lângă școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere, în Pipera, lângă școlile internaționale, aproape de pădurea Băneasa. Localizare: Imobilul se află în zona Erou Iancu Nicolae , la 2 minute de British School of Bucharest. Suprafață: Apartamentul are o suprafață totală de 137 mp și utilă de 84 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea grădinițelor și a școlilor internationale: British School, Școala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, săli de sport, restaurante și clădiri de birouri. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - fațadă ventilată și tencuială cu autocurătare - finisaje interioare și exterioare de calitate superioară - amplasare într-o zonă rezidențială de lux - centrală termică proprie Viessman sau centrală imobil cu instalație de încălzire prin pardoseală, pex calitatea A și termostat digital de control al temperaturii pentru fiecare cameră în parte. - terasă gereroasă. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
261 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Vacarescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 285 mp și utilă de 261 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
235 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Vacarescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 270 mp și utilă de 235 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
284 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Vacarescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 299 mp și utilă de 284 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
205 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Văcărescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 258 mp și utilă de 205 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
170 M2
Floreasca

One Peninsula / Floreasca | Apartament 4 camere | Pompe de caldură geotermale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere pe malul lacului Floreasca, cu pompe de caldura geotermale Localizare: Apartamentul se află în zona Floreasca, într-o zonă verde, chiar pe malul lacului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 195 mp și utilă de 170 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea mall-ului Promenada, cu acces facil la zona de promenadă a lacului Floreasca. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de top - parcare subterană - zona excelentă - primul club rezidenţial din Bucureşti cu sistem de pompe de căldură geotermale - spații generoase - pozitie privilegiată, cu view liber catre lac. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
See property

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!