Bd. Dacia | Vilă 11 camere | Central, cu piscină și sobe originale

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
528 m2
11 camere
4 băi
4 locuri de parcare
Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 11 camere în zona Dacia, cu piscină.

Localizare:
Vila se află în zona Dacia, la cateva minute de Piața Spania.

Suprafață:
Imobilul are o suprafață totală de 650 mp și utilă de 528 mp.

Vecinătăți:
Proprietatea se află în apropierea bulevardului Dacia, într-o zonă liniștită, departe de trafic.

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum:
- finisaje de excepție
- parcare pentru 4 mașini, din care una în garaj
- piscină privată
- șemineu
- saună
- spații generoase și luminoase
- zona centrală

La doar doua minute de Piața Spaniei, pe strada Silvestru, se găsește aceasta vilă discretă, care din afara nu destăinuie nimic din luxul, rafinamentul și surprizele pe care le dezvăluie odata ce patrunzi în ea. Te voi ruga să ai răbdare însoțindu-mă în aceasta descriere – nu vorbim de o proprietate oarecare, pe care să și-o poată permite oricine!

Imaginează-ti doar: liniște, verdeața, un pahar aburit cu vin alb, lângă propria piscină, într-o zi de vară – în plin centru al Bucureștiului!

Construită pe un teren de 729mp, vila se desfasoară pe o suprafață de 510mp, având subsol, parter, etaj și mansardă. A fost construită în anul 1902 de familia Malaxa, într-un stil clasic ce aduce aminte de vilele italienești risipite în jurul orașului Neapole, zugravită în nuanța de roșu Pompei, cu feronerii lucrate atent și curte pavată cu piatră naturală. Proprietatea a fost refacută și reconsolidată în totalitate în anul 2005 și renovată din nou în anul 2020.

Am vazut sute de case de-a lungul carierei mele, însă rar mi-a fost dat să întâlnesc una atat de bine concepută, căreia nu ii lipsește niciun spatiu necesar unei asemenea locuinte de lux. Autorul proiectului a găsit un echilibru perfect între suprafețele încăperilor și dispunerea lor, astfel încat, pe lângă estetica deosebită, este extraordinar de functională și permite locuirea separată dacă există două generații sub același acoperis.

Câteva trepte te conduc spre intrarea principală a parterului, ce are 167mp utili. Un vestibul larg este locul unde îți întâmpini oaspeții. Ușile originale ale casei din lemn masiv sculptat, cu geamuri sablate artistic cu modele florale și monograma proprietarului original (așa cum se faceau odată) te conduc spre holul central, în care a fost pastrată soba alba cu cahle din faianță de Meissen, un obiect de mare preț. Întreg parterul este pavat cu parchet de lemn masiv din nuc brazilian, montat cu un model deosebit. Păstrând concepția vremii, acest hol central face distribuția către principalele încăperi ale parterului.

Vrei să afli mai multe detalii?

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!

Vezi și alte proprietăți similare

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!