Tunari Park | Casa 4 camere | Lânga parc și terenuri de sport

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
125 m2
4 camere
3 băi
2 locuri de parcare
Te invităm să descoperi o proprietate premium 4 camere în ansamblul rezidențial Tunari Park, lângă parc, locuri de joacă și terenuri de sport.

Localizare:
Casa se află în zona Tunari, la doi pași de parc.

Suprafață:
Imobilul are o suprafață totală de 132 mp și utilă de 125 mp.

Vecinătăți:
Proprietatea se află în apropierea parcului, a locului de joaca pentru copii, a zonei de promenadă, a zonei de agrement, pistă de alergare, supermark, farmacie, biserică, școală și grădiniță.

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum:
- finisaje premium
- parcare privată pentru două mașini
- pod mansardabil
- stil arhitectural brâncovenesc
- zonă foarte liniștită

Acasă la Tunari Park te simți confortabil, te relaxezi și te bucuri de liniște, departe de trafic, dar aproape de București. Aici vei găsi locul ideal în care să construiești cele mai frumoase amintiri. Tunari Park îmbină perfect toate beneficiile pentru ca tu să găsești acasă un mediu călduros și confortabil. Vilele Tunari Park au grădini generoase, dar și o curte mare unde copiii se pot joca în siguranță, accesul fiind securizat. Parcul este lipit de complex, ceea ce oferă un plus de valoare caselor și celor care aleg să locuiască aici.

Tunari Park transpune aromele fascinante ale trecutului într-un ansamblu rezidențial modern și rafinat. Ansamblul iese în evidență prin stilul arhitectural brâncovenesc, nemaiîntâlnit la alte proiecte rezidențiale noi. Spatiile libere, structurate de coloane (porticul de acces), estompeaza masivitatea formelor arhitectonice, iar pridvorul deschis este un element reprezentativ al cladirilor in stil brancovenesc. La etaj, proportiile devin si mai zvelte si mai armonioase. Fiecare casă are terase generoase la etaj și pod mansardabil, ideal pentru depozitare, loc de joacă sau pentru amenajarea unui atelier/ birou.

Vrei să afli mai multe detalii?

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!

Vezi și alte proprietăți similare

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!