Suntem

HERITAGE PROPERTIES

Suntem Heritage Properties, compania de brokeraj high-end care oferă servicii imobiliare proprietarilor și clienților de proprietăți premium, în zone excelente.

Știm că ai standarde foarte ridicate, de aceea suntem aici pentru a-ți oferi o experiență excelentă de vânzare sau închiriere a proprietății tale sau de găsire a proprietății pe care ți-o dorești, căutând să obținem best possible deal pentru ambele părți implicate.

Recunoaștem proprietățile aparte, speciale, cu poveste, suntem profesioniști, exigenți când vine vorba despre calitate și credem în produse și servicii profesioniste.

TE AJUTĂM SĂ OBȚII CEL MAI BUN DEAL

Înțelegem că proprietățile tale sunt unice. De aceea te ajutăm fie să cumperi, să vinzi sau să închiriezi celor cu standarde înalte.

Consultanță achiziție

Locuințe de calitate în zone de top

Îți dorești să cumperi o proprietate de lux căreia să îi crească valoarea în timp și îți dorești să ai parte de cel mai bun suport pe durata tranzacționării?

Suntem pregătiți să te ghidăm pas cu pas în procesul de achiziție al apartamentului sau casei tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.

Nu rata șansa de a vedea lumea imobiliară dintr-o nouă perspectivă și de a te bucura de o experiență excelentă de cumpărare a apartamentului sau casei tale de vis.

Pe lângă suportul oferit în procesul de achiziție, echipa noastră îți poate oferi și servicii auxiliare cumpărării:

 • Asistență în obținerea finanțării
 • Mobilă la comandă
 • Design interior

Consultanță vânzare

Cumpărătorul potrivit pentru proprietatea ta

Știm că vrei să găsești cumpărătorul potrivit pentru proprietatea ta unică, cumpărătorul care să înțeleagă cât de mult suflet și cât de multă atenție ai pus în a o amenaja sau chiar în a o construi de la zero.

Te ajutăm să îl găsești și să închei tranzacția cu succes, oferindu-ți asistență și servicii excelente pe tot parcursul procesului.

Pe lângă suportul oferit în procesul de vânzare, echipa noastră îți poate oferi următoarele servicii:

 • Material video excelent al proprietății tale vezi aici mai multe astfel de materiale
 • Tur virtual

Consultanță închiriere

Proprietățile de închiriat din portofoliu

De multe ori se întâmplă să vezi proiecte frumoase pe hârtie și cu un marketing bun, care însă nu oferă standardul promis?

Experiența ne-a învățat să selectăm cât mai riguros proprietățile de închiriat din portofoliu, așa că îți putem asigura șansa de a locui liniștit o perioadă cât mai lungă de timp, într-o proprietate de lux excelentă, cu proprietari care își respectă angajamentele și care îți vor asigura suportul de care ai nevoie.

Avantaje

De ce să lucrezi cu noi?

 • Selecție atentă a proprietăților premium
 • Experți în brokeraj premium
 • Servicii la cele mai înalte standarde
 • Asistență și suport constant pe tot parcursul procesului de achiziție, vânzare sau închiriere
 • Servicii auxiliare cumpărării, închirierii sau vânzării:
  • Brokeraj financiar
  • Mobilă la comandă
  • Design interior
  • Tururi virtuale

Livrăm ceea ce promitem

Știm că poate ai fost dezamăgit de echipe de vânzări neprofesioniste sau de proiecte de lux frumoase pe hârtie, dar livrate îndoielnic. De aceea, trebuie să ai lângă tine cei mai buni experți, parteneri de încredere care livrează ce au promis, respectă standardele high-end până la fiecare detaliu și care îți prezintă proiecte de calitate cărora le crește valoarea în timp.

Avantaje

PUNEM LA DISPOZIȚIE EXPERIENȚA SOLIDĂ A CONSULTANȚILOR NOȘTRI DE VÂNZĂRI PREMIUM

Testimoniale

Vezi părerea clienților noștri

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!