PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
220 M2
Iancu Nicolae

Oasis Home / Pipera | Casă 6 camere | Lângă pădure și școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere în zona Pipera, lângă pădure și școli internaționale. Localizare: Casa se află în zona Pipera, la câțiva pași de intersecția cu strada Erou Iancu Nicolae. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 276 mp și utilă de 220 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 2 mașini - spații generoase și luminoase - înalțimi libere de 3 m și în mansardă de până la 5 m impresionează orice vizitator și conferă ideea de spațiu foarte importantă unei familii cu copii - imprejurimi complet verzi cu vecini care obișnuiesc să pedaleze pe bicicletă impreună cu familia pe străzile liniștite din jur - cadru verde atât interior cât și in jurul proiectului - pompă de căldură cu unități interioare mascate în plafon - încălzire în pardoseală - producere apa caldă menajera - climă cu reglajul temperaturii individual pe fiecare camera - pregătire pentru sistem antiincediu cu senzori în fiecare încăpere - pregătire sistem de supraveghere video Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
40 Camere
1670 M2
Cismigiu

Cișmigiu | Vila cu 40 camere | Perioada interbelică

Va prezentam o cladire reprezentativa pentru zestrea arhitectonica a capitalei, un imobil cu o istorie bogata. Imobilul a fost proiectat de arhitectul Emil Gunes, pentru seful de stat major al armatei, din perioada interbelica, fiind instrainat catre industriasul Mociornita, din proprietatea acestuia fiind nationalizat si ocupat de diversi functionari cu grad inalt ai armatei. Imobilul a fost revendicat si revandut in anul 2000, intrand intr-un amplu proces de restaurare si conservare. Structurata pe 5 niveluri ( demisol inalt, parter cu inaltime de 3,5 m, 2 etaje cu inaltime de 3,3 m si mansarda cu inaltime de 4 m), cladirea este foarte versatila, putand avea multiple intrebuintari. Avand 3 cai de acces, intrarea complet separata pentru parter, respectiv demisol si o alta intrare pentru cele doua etaje, cladirea poate asigura un flux de activitate divers, putand fi utilizata pentru o clinica medicala, birouri, resedinta de protocol, companie de consultanta, avocatura, IT sau chiar o scoala privata. Cladirea are doua cai de acces, una principala si auto, pentru gararea a 13 masini in incinta ( 1 in garaj inchis si 12 in curtea generoasa) si una pentru acces pietonal, care conduce si la demisol, ideal pentru organizarea unei arhive, birouri pentru personalul administrativ sau a unui centru imagistic, in cazul folosintei ca si clinica medicala. Parterul este maiestuos, cu o intrare monumentala catre un salon de primire, camerele pentru intalniri fiind dispuse radial acestuia, fiind despartite de usi mari de tip glasswand, cu geamuri din cristal fatetat. Pe un culoar ce desparte zona de primire se realizeaza accesul catre zona administrativa a parterului, cu birouri si zona de relaxare pentru angajati, 3 grupuri sanitare, bucatarie si loc de luat masa. Etajele 1 si 2 au o structura similara, putand fi folosite si ca doua apartamente distincte, pe fiecare etaj. Acestea replica functionalitatea parterului, cu sala de sedinte, birouri individuale ce pot fi unite prin deschiderea glasswand-urilor, gruprui sanitare dispuse in fiecare zona a etajelor, pentru acces facil si chicinete pentru servirea mesei de pranz sau pentru pregatirea cafelei. Mansarda este prin excelenta un spatiu de co-working, unde se afla o sala mare de lucru, precum si o sala de cursuri si prezentari, despartita vizual de un perete de sticla. Si aici regasim anexele administrative, respectiv grupuri sanitare si bucatarie. Aceasta organizare a spatiului a fost gandita pentru compania ce a activat aici in ultimii 20 ani, fiind ideala pentru activitati de birou, fiecare etaj putand functiona si independent, ca si departament. Daca este achizitionata in scop investitional, amortizarea se poate realiza in 15-20 ani. Spatiul poate fi foarte usor adaptat, inclusiv pentru un centru de ingrijire a persoanelor varstnice, cele mai multe camere avand sali de baie proprii sau putandu-se adapta pentru crearea unora suplimentare, existand posibilitatea tehnica de montare a unui lift.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
4 Camere
140 M2
Pipera

Pipera | Vilă 4 camere | Smart home și curte generoasă

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 4 camere în zona Pipera, în complex rezidențial, cu finisaje moderne și suprafețe generoase. Localizare: Vila se află în zona Pipera, aproape de rondul OMV. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 180 mp și utilă de 160 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află la 10 minute de cel mai important pol de business al capitalei, parcul Herăstrău, restaurante și centre comerciale. Imobilul face parte dintr-un ansamblu de 29 de vile. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - smart home - parcare pentru 2 mașini - terasă acoperită - încăperi generoase și luminoase - zonă verde și liniștită - loc de joacă pentru copii în complex - certificat energetic A Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
11 Camere
330 M2
Bucurestii Noi

Bucurestii Noi | Vilă 11 camere | Smart home

Avem plăcerea să îți prezentăm un ansamblu rezidențial exclusivist de 11 camere cu o curte generoasă de 550 mp si smart home. Localizare: Vila se află în zona Bucureștii Noi , la câțiva pași de lacul Grivița. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 699 mp și utilă de 330 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea lacului, a școlilor internaționale, la 5 minute de Piața Presei Libere și de parcul Herăstrău și la 15 min de aeroport. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru 5 mașini din care 2 în garaj. - încălzire în pardoseală - sistem de recirculare al apei suplimentar pentru apă caldă instant la orice robinet - birou la parter cu intrare separată - bucătărie cu pregătire pentru insulă - curte generoasă de 550 mp - terasă de 40 mp - design modern - camere mari și luminoase - centrală proprie de 7000 W Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
4 Camere
169 M2
Tunari

Tunari | Casă 4 camere | Pompă de căldură și panouri fotovoltaice

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere în Tunari, în zona centrală, cu acces rapid spre centură și autostradă. Localizare: Vila se află în zona centrală, a orașului Tunari, aproape de Școala Americană, pădurea Băneasa și aeroport. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 187 mp și utilă de 169 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea parcului / locuri de joacă, primarie, scoală, piață, biserică, magazine și transport în comun. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată - departe de trafic, zonă liniștită - încălzire în pardoseală - grădină generoasă - pompă de căldură și panouri fotovoltaice - AC în fiecare cameră Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
140 M2
Pipera

Catted Family / Vilă 5 camere | Pompă de căldură și încălzire în pardoseală

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 5 camere cu grădină in zona Pipera, rond OMV. Localizare: Vila se află in zona rond OMV , la 2 minute de Pipera Plaza. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 181 mp și utilă de 140 mp. Vecinătăți: În imediata apropiere a complexului rezidențial vei găsi centrul comercial Pipera Plaza, Starbucks, WorldClass Fitness, rond OMV, McDonalds, clinica stomatologică Dental CATTED și salonul înfrumusețare CATTED Beauty Studio. De asemenea, în apropiere se află cele prestigioase unități de învățământ private, cât și de stat – Școala Privată Turcă, Școala Germană Hermannoberth, Cambridge School, Școala Americană, Liceul Mark Twain, Școala Gimnazială Nr. 3, Școala Primară Nr.10. Acestea sunt localizate la câteva minute de mers cu mașina. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de calitate - pompe de căldură și boiler individual - Instalații termice încălzire în pardoseală, controlate independent - parcare inclusă - suprafața generoasă a cartierului face ca fiecare moment petrecut în aer liber să se transforme într-un prilej de recreație. Cu un raport excelent ce înclină în favoarea spațiilor comune, CATTED Family pare un parc în forma unui cartier rezidențial. - trotuarele largi de doi metri, distanțele mari între clădirile de locuințe și regimul lor mic de înălțime demonstrează că acest concept are potențialul de a seta un standard ridicat de calitate a vieții. - brutărie, cafenea, cofetărie, toate la un loc, într-un cadru integrat în cartier, la îndemână pentru rezidenții noii comunități. - un spațiu gândit pentru toate vârstele și activitățile, astfel încât strada unde mașinile merg să nu fie considerată loc de joacă. - paza este asigurată tot timpul prin supraveghere video, totul pentru un trai liniștit. Casa se vinde la alb. Optional se poate ocupa dezvoltatorul de finisaje. Bugetul aproximativ va fi de 25.000 euro. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
13 Camere
300 M2
Dorobanti

Dorobanți | Vilă 13 camere | Din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 13 camere din zona Dorobanți din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 350 mp și utilă de 300 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - garaj de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Vila se vinde / închiriază parțial, adică jumătate din parter și demisol, și tot etajul doi. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
6 Camere
220 M2
Iancu Nicolae

Oasis Home / Pipera | Casă 5 camere | Lângă pădure și școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere în zona Pipera, lângă pădure și școli internaționale. Localizare: Casa se află în zona Pipera, la câțiva pași de intersecția cu strada Erou Iancu Nicolae. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 276 mp și utilă de 220 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 2 mașini - spații generoase și luminoase - înalțimi libere de 3 m și în mansardă de până la 5 m impresionează orice vizitator și conferă ideea de spațiu foarte importantă unei familii cu copii - imprejurimi complet verzi cu vecini care obișnuiesc să pedaleze pe bicicletă impreună cu familia pe străzile liniștite din jur - cadru verde atât interior cât și in jurul proiectului - pompă de căldură cu unități interioare mascate în plafon - încălzire în pardoseală - producere apa caldă menajera - climă cu reglajul temperaturii individual pe fiecare camera - pregătire pentru sistem antiincediu cu senzori în fiecare încăpere - pregătire sistem de supraveghere video Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
10 Camere
350 M2
Floreasca

Floreasca | Vila 10 camere | Aproape de parc

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 10 camere din zona Floreasca, aproape de parc. Localizare: Vila se află în zona Floreasca, în planul doi al străzii principale. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 400 mp și utilă de 350 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Parcului Cinema Floreasca (200 m), a Parcului Sportiv Dinamo (400 m) și la 5 min de Promenada și de zona de business din Piața Victoriei. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - structură solidă - camere luminoase - posibilitatea de a regândi compartimentarea și modul în care se poate folosi - este potrivită pentru locuiță, salon, clinică, notariat și/sau birouri - eficientă din punct de vedere enrgetic - multiple spații de depozitare - mansardă de tip open space de 59 mp Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!