PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Penthouse
6 Camere
215 M2
Iancu Nicolae

Herberger Pipera Eins | Apartament 6 camere | Finisaje lux și pompe de căldură

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial high end de 6 camere, cu finisaje de lux și pompe de căldură geotermale, în cea mai căutată zonă din capitală, Iancu Nicolae. Localizare: Apartamentul se află în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 223 mp și utilă de 215 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa și a școlilor internaționale din Pipera și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - pompe de căldură geotermale - sistemele eficiente din punct de vedere energetic și designul ecologic vă îmbunătățesc experiența de viață de zi cu zi - experimentați calitatea germană la Heberger Pipera Eins, unde măiestria meticuloasă și materialele de înaltă calitate creează un spațiu de locuit care depășește orice așteptare - traiește o viață plină de semnificație la Pipera Eins, unde facilitățile gândite cu atenție, mediul vibrant și un puternic sentiment de comunitate favorizează un sentiment de apartenență și împlinire - descoperă o oază sustenabilă la Pipera Eins, unde spațiile verzi, soluțiile de energie regenerabilă și designul prietenos cu mediul creează un mediu de locuit armonios și ecologic Heberger Pipera Eins este un ansamblu rezidențial sustenabil tip boutique situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din București, oferind o combinație rafinată între stilul de viață exclusivist și un stil de viată in armonie cu natura. Pipera Eins dispune de un sistem avansat de pompe de căldură geotermale, care utilizează 35 de puțuri de 100m adâncime și trei module puternice de pompe de căldură Nibe de 60kW. Această tehnologie de vârf furnizează eficient încălzirea și răcirea în întregul ansamblu. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală pentru confort optim, furnizată de sistemul de pompe de căldură. Răcirea este asigurată prin ventilo-convectoare tip caseta pe perete. Fiecare apartament oferă control individual al temperaturii, pentru un confort personalizat. Integrarea opțională a unui sistem smart home adaugă confort și eficiență. Pipera Eins pune accent pe sustenabilitate cu pereți bine izolați, ferestre din aluminiu cu geam tripan, acoperișuri și terase izolate meticulos. Panourile solare de pe acoperiș furnizează energia necesară pentru funcționarea pe tot parcursul anului a pompelor de căldură. Această abordare prietenoasă cu mediul înconjurător reduce emisiile de carbon și creează un mediu de locuit mai sustenabil. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
200 M2
Iancu Nicolae

Erou Iancu Nicolae | Vilă 6 camere | Finisaje premium, lângă pădure

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 6 camere în zona Erou Iancu Nicolae, cu finisaje premium și aproape de pădure. Localizare: Vila se află în zona PIancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 264 mp și utilă de 200 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea celor mai renumite școli internaționale și a pădurii Băneasa. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare acoperită - încălzire în pardoseală - cameră tehnică - ferestre pe toată înălțimea etajului - suprafețe mari și luminoase Termenul de finalizare este vara 2024. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
280 M2
Pipera

Alecsandri 42 / Pipera | Vilă 6 camere | Zona SPA

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial exclusivist de 6 camere, cu zonă de SPA și grădină generoasă. Localizare: Vila se află lângă Școală Americană și Pădurea Băneasa, în cea mai râvnită zonă a Bucureștiului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 366 mp și utilă de 280 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, într-o zonă aerisită, cu case și imobile tip vilă, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc). Restaurante și cafenele în apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80. La doar câteva minute de Jolie Ville, Ikea, Băneasa Shopping Center și Metro. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - terasă mare - parcare subterană - zonă de relaxare și SPA cu saună și jacuzzi - gradină generoasă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 2 camere
2 Camere
52 M2
Tineretului

Echo Tineretului | Apartament 2 camere | Langa parc

Suntem încântați să îți prezentăm un apartament de 2 camere cu o locație premium în zona Tineretului, chiar lângă parc. Localizare: Apartamentul se află în zona Tineretului, la câțiva pași de Parcul Tineretului și Delta Văcărești. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 81 mp și utilă de 52 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Parcului Tineretului, a Deltei Văcărești, a cartierului Asmita Gardens și a metroului Mihai Bravu Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - în zona centrală - aproape de metroul Mihai Bravu - într-o zonă verde, aproape de Parcul Tineretului și de Delta Văcărești - camere luminoase - construcție solidă, eficientă din punct de vedere energetic Având în vedere că apartamentul se vinde la alb, fără finisaje, noul proprietar îl poate personaliza după plac. Locurile de parcare subterane se pot achiziționa separat la 20.000 euro + tva. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
8 Camere
250 M2
P-ta Dorobanti

Dorobanți | Vila 8 camere | Zonă liniștită

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 8 camere din zona Piața Dorobanți, într-o zonă liniștită. Localizare: Vila se află în zona Piața Dorobanți, la câteva minute de Piața Victoria. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 290 mp și utilă de 250 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Pieței Dorobanți, în inima orașului, dar departe de trafic. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - 3 locuri de parcare și curte proprie - potrivită pentru locuință și pentru birouri - zonă liniștită - zonă centrală, foarte căutată Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
13 Camere
300 M2
Dorobanti

Dorobanți | Vilă 13 camere | Din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 13 camere din zona Dorobanți din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 350 mp și utilă de 300 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - garaj de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Vila se vinde / închiriază parțial, adică jumătate din parter și demisol, și tot etajul doi. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
227 M2
Iancu Nicolae

Pipera | Vilă de 6 camere | Spații verzi generoase și piscină

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere într-un ansamblu rezidențial de lux, cu spații verzi generoase și piscină. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa și Școala Americană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 240 mp și utilă de 227 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a școlilor internaționale din Pipera, a supermarketurilor și la cateva minute de grădina zoologică și Băneasa Shoping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - loc de parcare pentru două mașini - lângă pădure - piscina în complex - spații verzi generoase - renovat recent Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
170 M2
Tunari

Tunari | Vilă 5 camere | Lângă parc

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere în Tunari, în zona centrală, lângă parc. Localizare: Vila se află în zona centrală, în Tunari. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 195 mp și utilă de 170 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea parcului / locuri de joacă, primarie, scoală, piață, biserică, magazine și transport în comun. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - suprafețe generoase - parcare privată - zona centrală, liniștită, lângă parc Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
11 Camere
550 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicoae | Vila 11 camere | Piscină și saună

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 11 camere în zona Erou Iancu Nicolae, lângă British School of Bucharest, cu piscină și saună. Localizare: Casa se află în zona Erou Iancu Nicolae, lângă British School of Bucharest. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 662 mp și utilă de 550 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 4 mașini, din care 2 în garaj - spații generoase și luminoase - saună - piscină - vegetație matură - încălzire în pardoseală - terasă generoasă - șemineu - sală de fitness - jacuzzi Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!