PROPERTIES
FROM OUR PORTFOLIO

Sale
House
6 ROOMS
220 M2
Iancu Nicolae

Oasis Home / Pipera | Casă 6 camere | Lângă pădure și școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere în zona Pipera, lângă pădure și școli internaționale. Localizare: Casa se află în zona Pipera, la câțiva pași de intersecția cu strada Erou Iancu Nicolae. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 276 mp și utilă de 220 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 2 mașini - spații generoase și luminoase - înalțimi libere de 3 m și în mansardă de până la 5 m impresionează orice vizitator și conferă ideea de spațiu foarte importantă unei familii cu copii - imprejurimi complet verzi cu vecini care obișnuiesc să pedaleze pe bicicletă impreună cu familia pe străzile liniștite din jur - cadru verde atât interior cât și in jurul proiectului - pompă de căldură cu unități interioare mascate în plafon - încălzire în pardoseală - producere apa caldă menajera - climă cu reglajul temperaturii individual pe fiecare camera - pregătire pentru sistem antiincediu cu senzori în fiecare încăpere - pregătire sistem de supraveghere video Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
40 ROOMS
1670 M2
Cismigiu

Cișmigiu | Vila cu 40 camere | Perioada interbelică

Va prezentam o cladire reprezentativa pentru zestrea arhitectonica a capitalei, un imobil cu o istorie bogata. Imobilul a fost proiectat de arhitectul Emil Gunes, pentru seful de stat major al armatei, din perioada interbelica, fiind instrainat catre industriasul Mociornita, din proprietatea acestuia fiind nationalizat si ocupat de diversi functionari cu grad inalt ai armatei. Imobilul a fost revendicat si revandut in anul 2000, intrand intr-un amplu proces de restaurare si conservare. Structurata pe 5 niveluri ( demisol inalt, parter cu inaltime de 3,5 m, 2 etaje cu inaltime de 3,3 m si mansarda cu inaltime de 4 m), cladirea este foarte versatila, putand avea multiple intrebuintari. Avand 3 cai de acces, intrarea complet separata pentru parter, respectiv demisol si o alta intrare pentru cele doua etaje, cladirea poate asigura un flux de activitate divers, putand fi utilizata pentru o clinica medicala, birouri, resedinta de protocol, companie de consultanta, avocatura, IT sau chiar o scoala privata. Cladirea are doua cai de acces, una principala si auto, pentru gararea a 13 masini in incinta ( 1 in garaj inchis si 12 in curtea generoasa) si una pentru acces pietonal, care conduce si la demisol, ideal pentru organizarea unei arhive, birouri pentru personalul administrativ sau a unui centru imagistic, in cazul folosintei ca si clinica medicala. Parterul este maiestuos, cu o intrare monumentala catre un salon de primire, camerele pentru intalniri fiind dispuse radial acestuia, fiind despartite de usi mari de tip glasswand, cu geamuri din cristal fatetat. Pe un culoar ce desparte zona de primire se realizeaza accesul catre zona administrativa a parterului, cu birouri si zona de relaxare pentru angajati, 3 grupuri sanitare, bucatarie si loc de luat masa. Etajele 1 si 2 au o structura similara, putand fi folosite si ca doua apartamente distincte, pe fiecare etaj. Acestea replica functionalitatea parterului, cu sala de sedinte, birouri individuale ce pot fi unite prin deschiderea glasswand-urilor, gruprui sanitare dispuse in fiecare zona a etajelor, pentru acces facil si chicinete pentru servirea mesei de pranz sau pentru pregatirea cafelei. Mansarda este prin excelenta un spatiu de co-working, unde se afla o sala mare de lucru, precum si o sala de cursuri si prezentari, despartita vizual de un perete de sticla. Si aici regasim anexele administrative, respectiv grupuri sanitare si bucatarie. Aceasta organizare a spatiului a fost gandita pentru compania ce a activat aici in ultimii 20 ani, fiind ideala pentru activitati de birou, fiecare etaj putand functiona si independent, ca si departament. Daca este achizitionata in scop investitional, amortizarea se poate realiza in 15-20 ani. Spatiul poate fi foarte usor adaptat, inclusiv pentru un centru de ingrijire a persoanelor varstnice, cele mai multe camere avand sali de baie proprii sau putandu-se adapta pentru crearea unora suplimentare, existand posibilitatea tehnica de montare a unui lift.
See property
Sale
3 rooms
3 ROOMS
84.19 M2
Tei

Emerald Residence – Tei | Apartament 3 camere | Loc de parcare

Bucură-te de rafinamentul absolut într-un apartament desăvârșit situat în inima Zonei Tei din București. Acest apartament de 3 camere, amplasat în prestigiosul Emerald Residence, te întâmpină într-o atmosferă de lux și confort. Designul Exclusivist: Experimentează arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet echipată, cu insulă și finisaje de calitate, este punctul focal ce definește eleganța și funcționalitatea. Spațiu Generos și Luminozitate: Eleganța și rafinamentul se întâlnesc în cele 3 camere spațioase, unde lumina naturală inundă fiecare colț, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare detaliu, fiecare element de mobilier și finisaj a fost ales cu grijă pentru a crea un ambient care răsfață simțurile. Vedere de Invidiat: Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu captivantă. Balconul apartamentului devine locul perfect pentru a te relaxa și a contempla frumusețea naturală din jur. Spații Premium: Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția pentru detalii te poartă într-o călătorie de lux și confort. Localizare Ideală: Cu acces facil la toate facilitățile orașului și în proximitatea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă combinația perfectă între lux, confort și accesibilitate. Sunt incluse 1 loc de parcare subteran si 1 boxa. Pentru cei care apreciază calitatea superioară, eleganța și o locație de excepție, acest apartament reprezintă răspunsul. Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață care redefinește confortul și rafinamentul într-un cadru perfect echilibrat.
See property
Sale
House
4 ROOMS
140 M2
Pipera

Pipera | Vilă 4 camere | Smart home și curte generoasă

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 4 camere în zona Pipera, în complex rezidențial, cu finisaje moderne și suprafețe generoase. Localizare: Vila se află în zona Pipera, aproape de rondul OMV. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 180 mp și utilă de 160 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află la 10 minute de cel mai important pol de business al capitalei, parcul Herăstrău, restaurante și centre comerciale. Imobilul face parte dintr-un ansamblu de 29 de vile. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - smart home - parcare pentru 2 mașini - terasă acoperită - încăperi generoase și luminoase - zonă verde și liniștită - loc de joacă pentru copii în complex - certificat energetic A Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
4 rooms
4 ROOMS
330 M2
Dacia

Penthouse 330 SQM | Rooftop 150 SQM | Universitate | Rosetti

LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE! „Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properties are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta! Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! Rosetti Luxury îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi! Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate din imprejurime și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze. Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale. Pentru o astfel de priveliște nu va mai fi nevoie să vizitezi niciun rooftop. O poți avea chiar de la balconul casei tale degustând cele mai fine băuturi amplasate în minibar-ul personal. Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 3 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe măsură. Te aștept la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar! Există loc de parcare? Știm că mașinile tale merită cea mai mare siguranță, iar două din locurile parcării subterane monitorizate sunt deja rezervate pentru tine.
See property
Rent
House
11 ROOMS
330 M2
Bucurestii Noi

Bucurestii Noi | Vilă 11 camere | Smart home

Avem plăcerea să îți prezentăm un ansamblu rezidențial exclusivist de 11 camere cu o curte generoasă de 550 mp si smart home. Localizare: Vila se află în zona Bucureștii Noi , la câțiva pași de lacul Grivița. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 699 mp și utilă de 330 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea lacului, a școlilor internaționale, la 5 minute de Piața Presei Libere și de parcul Herăstrău și la 15 min de aeroport. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru 5 mașini din care 2 în garaj. - încălzire în pardoseală - sistem de recirculare al apei suplimentar pentru apă caldă instant la orice robinet - birou la parter cu intrare separată - bucătărie cu pregătire pentru insulă - curte generoasă de 550 mp - terasă de 40 mp - design modern - camere mari și luminoase - centrală proprie de 7000 W Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
4 ROOMS
169 M2
Tunari

Tunari | Casă 4 camere | Pompă de căldură și panouri fotovoltaice

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere în Tunari, în zona centrală, cu acces rapid spre centură și autostradă. Localizare: Vila se află în zona centrală, a orașului Tunari, aproape de Școala Americană, pădurea Băneasa și aeroport. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 187 mp și utilă de 169 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea parcului / locuri de joacă, primarie, scoală, piață, biserică, magazine și transport în comun. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată - departe de trafic, zonă liniștită - încălzire în pardoseală - grădină generoasă - pompă de căldură și panouri fotovoltaice - AC în fiecare cameră Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Rent
Office
2 ROOMS
55 M2
Dorobanti

Dorobanți | Birou 2 camere | Vilă din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 2 camere din zona Dorobanți din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 60 mp și utilă de 55 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - este disponibil și un spațiu de depozitare / birou / garsonieră la demisol, inclus în preț - garaj de 25 mp disponibil extra - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată - se poate și achiziționa în anumite condiții Spațiile disponibile în clădire sunt: parțial din parter și demisol + tot etajul doi. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property
Sale
House
5 ROOMS
140 M2
Pipera

Catted Family / Vilă 5 camere | Pompă de căldură și încălzire în pardoseală

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 5 camere cu grădină in zona Pipera, rond OMV. Localizare: Vila se află in zona rond OMV , la 2 minute de Pipera Plaza. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 181 mp și utilă de 140 mp. Vecinătăți: În imediata apropiere a complexului rezidențial vei găsi centrul comercial Pipera Plaza, Starbucks, WorldClass Fitness, rond OMV, McDonalds, clinica stomatologică Dental CATTED și salonul înfrumusețare CATTED Beauty Studio. De asemenea, în apropiere se află cele prestigioase unități de învățământ private, cât și de stat – Școala Privată Turcă, Școala Germană Hermannoberth, Cambridge School, Școala Americană, Liceul Mark Twain, Școala Gimnazială Nr. 3, Școala Primară Nr.10. Acestea sunt localizate la câteva minute de mers cu mașina. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de calitate - pompe de căldură și boiler individual - Instalații termice încălzire în pardoseală, controlate independent - parcare inclusă - suprafața generoasă a cartierului face ca fiecare moment petrecut în aer liber să se transforme într-un prilej de recreație. Cu un raport excelent ce înclină în favoarea spațiilor comune, CATTED Family pare un parc în forma unui cartier rezidențial. - trotuarele largi de doi metri, distanțele mari între clădirile de locuințe și regimul lor mic de înălțime demonstrează că acest concept are potențialul de a seta un standard ridicat de calitate a vieții. - brutărie, cafenea, cofetărie, toate la un loc, într-un cadru integrat în cartier, la îndemână pentru rezidenții noii comunități. - un spațiu gândit pentru toate vârstele și activitățile, astfel încât strada unde mașinile merg să nu fie considerată loc de joacă. - paza este asigurată tot timpul prin supraveghere video, totul pentru un trai liniștit. Casa se vinde la alb. Optional se poate ocupa dezvoltatorul de finisaje. Bugetul aproximativ va fi de 25.000 euro. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
See property

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!