PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
84.19 M2
Tei

Emerald Residence – Tei | Apartament 3 camere | Loc de parcare

Bucură-te de rafinamentul absolut într-un apartament desăvârșit situat în inima Zonei Tei din București. Acest apartament de 3 camere, amplasat în prestigiosul Emerald Residence, te întâmpină într-o atmosferă de lux și confort. Designul Exclusivist: Experimentează arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet echipată, cu insulă și finisaje de calitate, este punctul focal ce definește eleganța și funcționalitatea. Spațiu Generos și Luminozitate: Eleganța și rafinamentul se întâlnesc în cele 3 camere spațioase, unde lumina naturală inundă fiecare colț, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare detaliu, fiecare element de mobilier și finisaj a fost ales cu grijă pentru a crea un ambient care răsfață simțurile. Vedere de Invidiat: Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu captivantă. Balconul apartamentului devine locul perfect pentru a te relaxa și a contempla frumusețea naturală din jur. Spații Premium: Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția pentru detalii te poartă într-o călătorie de lux și confort. Localizare Ideală: Cu acces facil la toate facilitățile orașului și în proximitatea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă combinația perfectă între lux, confort și accesibilitate. Sunt incluse 1 loc de parcare subteran si 1 boxa. Pentru cei care apreciază calitatea superioară, eleganța și o locație de excepție, acest apartament reprezintă răspunsul. Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață care redefinește confortul și rafinamentul într-un cadru perfect echilibrat.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
330 M2
Dacia

Penthouse 330 SQM | Rooftop 150 SQM | Universitate | Rosetti

LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE! „Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properties are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta! Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! Rosetti Luxury îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi! Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate din imprejurime și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze. Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale. Pentru o astfel de priveliște nu va mai fi nevoie să vizitezi niciun rooftop. O poți avea chiar de la balconul casei tale degustând cele mai fine băuturi amplasate în minibar-ul personal. Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 3 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe măsură. Te aștept la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar! Există loc de parcare? Știm că mașinile tale merită cea mai mare siguranță, iar două din locurile parcării subterane monitorizate sunt deja rezervate pentru tine.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
239 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Văcărescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 275 mp și utilă de 239 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
235 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Vacarescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 270 mp și utilă de 235 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - climeatizare centralizată - spații super generoase Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 3 camere
3 Camere
125 M2
Bucuresti Ilfov

Stejarii / Băneasa | Apartament 3 camere | În pădurea Băneasa

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere în pădurea Băneasa, cu servicii de lux incluse. Localizare: Imobilul se află în inima pădurii Băneasa și beneficiază de acces facil către punctele de interesa ale Bucureștiului și imprejurimilor. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 150 mp și utilă de 125 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din nordul Bucureștiului, a centrului comercial Băneasa și a complexului sportiv Stejarii. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - concierge : echipa noastra este instruita să răspundă tuturor nevoilor rezidenților, indiferent că este vorba despre rezervări de bilete la teatru sau cumpărături personalizate - cafenea și Shop & Go Mega Image: Bistro-ul și market-ul sunt puse la dispoziția rezidenților și oferă produse de panificație și alimente de bază - sistem de room-service: produsele disponibile în zona de servicii se pot comanda prin room-service - business Center: întâlnirile private ale rezidenților pot avea loc în sala de întâlniri amenajată special cu toate dotările necesare: laptop, videoproiector, telefon, fax etc. - grădinița Best Preschool British Education & Sports Țiriac Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 4 camere
4 Camere
170 M2
Bucuresti Ilfov

Stejarii / Băneasa | Apartament 4 camere | În pădurea Băneasa

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere în pădurea Băneasa, cu servicii de lux incluse. Localizare: Imobilul se află în inima pădurii Băneasa și beneficiază de acces facil către punctele de interesa ale Bucureștiului și imprejurimilor. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 150 mp și utilă de 125 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din nordul Bucureștiului, a centrului comercial Băneasa și a complexului sportiv Stejarii. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - concierge : echipa noastra este instruita să răspundă tuturor nevoilor rezidenților, indiferent că este vorba despre rezervări de bilete la teatru sau cumpărături personalizate - cafenea și Shop & Go Mega Image: Bistro-ul și market-ul sunt puse la dispoziția rezidenților și oferă produse de panificație și alimente de bază - sistem de room-service: produsele disponibile în zona de servicii se pot comanda prin room-service - business Center: întâlnirile private ale rezidenților pot avea loc în sala de întâlniri amenajată special cu toate dotările necesare: laptop, videoproiector, telefon, fax etc. - grădinița Best Preschool British Education & Sports Țiriac Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 4 camere
4 Camere
75 M2
Dorobanti

Dorobanți | Apartament 4 camere | Vilă din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere din zona Dorobanți localizată într-o vilă din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 83 mp și utilă de 75 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - garaj disponibil contracost de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Se poate achiziționa înca un apartament de 4 camere pe același etaj și apoi se pot uni. Mai este disponibil si un birou la parter + spații de depozitare la demisol. Pentru investitori: Având în vedere că imobilul are două scări de acces, apartamentul se poate împarți ușor în două (o garsonieră și un apartament de 3 camere, ambele cu bucătărie proprie) și se pot închiria separat. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 2 camere
2 Camere
76 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae – Pipera | Apartament 2 camere | Lânga școlile internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 2 camere în zona Iancu Nicolae - Pipera, aproape de școlile internaționale,. Localizare: Apartamentul se află în zona Pipera, aproape de intersecția cu Iancu Nicolae și de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 85 mp și utilă de 76 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din Pipera, a pădurii Băneasa, a restaurantelor cochete de pe Iancu Nicolae și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - aproape de pădurea Băneasa - parcare subterană - design modern - prima închiriere - amenajat de designer Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
98 M2
Pipera

Pipera / Nusco City | Penthouse 3 camere | Free view

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă, un penthouse, cu free view, în Nusco City. Localizare: Apartamentul se află în zona Pipera, în aproprierea centrului de business si de metrou. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 122 mp și utilă de 98 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în câteva minute de metroul Pipera, de Promenada Mall si de centrul de business. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană inclusă pentru o mașină - suprafață vitrată mare - loc de joacă pentru copii - parc în interiorul complexului - free view - camere luminoase și spațioase - uși Filomuro - glafuri marmură - alimentare cu apă pe terasă pentru a putea monta un jacuzzi - înălțimi de 320 cm - AC montat în fiecare cameră Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!