PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Penthouse
6 Camere
215 M2
Iancu Nicolae

Herberger Pipera Eins | Apartament 6 camere | Finisaje lux și pompe de căldură

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial high end de 6 camere, cu finisaje de lux și pompe de căldură geotermale, în cea mai căutată zonă din capitală, Iancu Nicolae. Localizare: Apartamentul se află în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 223 mp și utilă de 215 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa și a școlilor internaționale din Pipera și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - pompe de căldură geotermale - sistemele eficiente din punct de vedere energetic și designul ecologic vă îmbunătățesc experiența de viață de zi cu zi - experimentați calitatea germană la Heberger Pipera Eins, unde măiestria meticuloasă și materialele de înaltă calitate creează un spațiu de locuit care depășește orice așteptare - traiește o viață plină de semnificație la Pipera Eins, unde facilitățile gândite cu atenție, mediul vibrant și un puternic sentiment de comunitate favorizează un sentiment de apartenență și împlinire - descoperă o oază sustenabilă la Pipera Eins, unde spațiile verzi, soluțiile de energie regenerabilă și designul prietenos cu mediul creează un mediu de locuit armonios și ecologic Heberger Pipera Eins este un ansamblu rezidențial sustenabil tip boutique situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din București, oferind o combinație rafinată între stilul de viață exclusivist și un stil de viată in armonie cu natura. Pipera Eins dispune de un sistem avansat de pompe de căldură geotermale, care utilizează 35 de puțuri de 100m adâncime și trei module puternice de pompe de căldură Nibe de 60kW. Această tehnologie de vârf furnizează eficient încălzirea și răcirea în întregul ansamblu. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală pentru confort optim, furnizată de sistemul de pompe de căldură. Răcirea este asigurată prin ventilo-convectoare tip caseta pe perete. Fiecare apartament oferă control individual al temperaturii, pentru un confort personalizat. Integrarea opțională a unui sistem smart home adaugă confort și eficiență. Pipera Eins pune accent pe sustenabilitate cu pereți bine izolați, ferestre din aluminiu cu geam tripan, acoperișuri și terase izolate meticulos. Panourile solare de pe acoperiș furnizează energia necesară pentru funcționarea pe tot parcursul anului a pompelor de căldură. Această abordare prietenoasă cu mediul înconjurător reduce emisiile de carbon și creează un mediu de locuit mai sustenabil. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
7 Camere
200 M2
Libertatii

Bd Libertatii | Duplex 7 camere într-o vilă cochetă | Finisaje high end

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 7 camere într-o vilă cochetă, cu finisaje de lux și dotări premium. Localizare: Duplexul se află într-o zona centrală, lângă Palatului Parlamentului, aproape de rondul Coșbuc. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 225 mp și utilă de 200 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în zona Palatului Parlamentului, aproape de Piața Constituției și de rondul Coșbuc. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - sistem Smart House Gira și Bang & Olufsen - sistem audio în tot apartamentul Bang & Olufsen - încalzire prin pardoseală - tâmplărie cu geamuri tripan Internorm (aluminiu exterior și PVC interior) - marmura Crema Mrafil, Emperador Light și Negro Marchina - băi gresie și faianță Devon & Devon - băi dotate în exclusivitate Devon & Devon Gold cu robineți placați cu aur 22k - parchet lemn de stejar Berti Italia - glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela - șemineu pe gaz marca Kalfire Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
7 Camere
210 M2
Libertatii

Bd Libertatii | Duplex 7 camere într-o vilă cochetă | Finisaje high end

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 7 camere într-o vilă cochetă, cu finisaje de lux și dotări premium. Localizare: Duplexul se află într-o zona centrală, lângă Palatului Parlamentului, aproape de rondul Coșbuc. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 231 mp și utilă de 210 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în zona Palatului Parlamentului, aproape de Piața Constituției și de rondul Coșbuc. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - sistem Smart House Gira și Bang & Olufsen - sistem audio în tot apartamentul Bang & Olufsen - încalzire prin pardoseală - tâmplărie cu geamuri tripan Internorm (aluminiu exterior și PVC interior) - marmura Crema Mrafil, Emperador Light și Negro Marchina - băi gresie și faianță Devon & Devon - băi dotate în exclusivitate Devon & Devon Gold cu robineți placați cu aur 22k - parchet lemn de stejar Berti Italia - glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela - șemineu pe gaz marca Kalfire Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Penthouse
5 Camere
259 M2
Pipera

Pipera | Penthouse 5 camere | Ultrafinisat și mobilat high end

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă, un penthouse, cu finisaje de lux și spatii generoase. Localizare: Apartamentul se află în zona Pipera, în aproprierea pădurii Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 330 mp și utilă de 250 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din Pipera, la câteva minute de pădure, de Băneasa Shopping Mall, Zoo și de restaurantele cochete din Pipera. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană inclusă pentru 2 mașini - suprafață vitrată mare - rulouri electrice - dormitoarele și dresingurile mobilate - scări din piatră naturală - pardoseală flotantă pe terasă - loc de joacă pentru copii - parcare cu lift pentru mașini - obiecte sanitare Armani, Hatria, Villeroy&Boch - șemineu lemne 2x3 m - proiector - saună - draperii electrice - smart home - boxe în tavane Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
5 Camere
203 M2
Bucuresti Ilfov

5 ROOMS | AVIATORILOR 203 SQM | 2 PARKINGS

Viața e mai frumoasa când ai casa pe care ți-ai dorit-o! Știm cu toții, sentimentul e incomparabil! Să pășești zilnic în locul tău de suflet înseamnă foarte mult, motiv pentru care agenția Heritage Properties e gata să-ți prezinte unul dintre cele mai frumoase apartamente din zona de lux a capitalei. Bulevardul Aviatorilor, parcul Herastrau și Piața Charles de Gaulle ar putea fi vecinii tăi, iar panorama superbă de la etajul doi al clădirii ar fi ca un tratament pentru stresul cotidian. Doar simpla amplasare și ambientul inegalabil îți vor face zilele mai frumoase, însă hai să-ți povestesc puțin și despre statutul acestui apartament. Proprietarului i-a fost foarte greu să-și dea acordul vânzării, e de înțeles, e greu să renunți la un asemenea beneficiu, însă noi l-am convins și suntem gata să-ți schimbăm ție viața. Cu o suprafață totată de 240m, cele 5 camere ale apartamentului sunt perfecte pentru tine și necesitățile tale. Holurile spațioase, dormitoarele și living-ul primitor vor fi cele mai bune gazde pentru activitățile tale, mai ales acum, când majoritatea timpului ți-l petreci în propria locuință. Dacă simți nevoia de aer curat, balcoanele apartamentului sunt perfecte pentru a te lăsa mângâiat de razele soarelui și de adierea vântului. Pentru zilele friguroase, apartamentul e dotat cu unul dintre cele mai noi sisteme de încălzire. Rapid și sigur, casa ta va fi o oază de relaxare la o temperatura optima, iar șemineul cu etalon va completa ambientul relaxant de care ai nevoie. Ești singurul care are puterea să-și creeze buna dispoziție, noi doar îți oferim toate oportunitățile de care ai nevoie! Ce zici? Te simți pregătit să-ți vezi viitoarea locuință? Noi te așteptăm oricând la o vizionare, o cafea și o prezentare și îți garantăm că ziua ta va deveni mai frumoasă! Siguranța mașinilor tale e pe primul loc! Așa că…. las-o în seama noastră! Subsolul frumoasei clădiri din zona Aviatorilor dispune de cel mai modern și sigur sistem de parcare. Odată cu achiziționarea apartamentului, primești două locuri de parcare pentru vehiculele tale. Totul simplu, însă surpriza acum începe! Subsolul cladirii dispune de un sistem rotativ pentru a-ți modifica poziția vehiculelor în funcție de propriile necesități. Practic, direcția de plecare o poți schimba pe loc, fără a fi nevoit să-ți demonstrezi calitățile motrice la fiecare ieșire din parcare. Sună bine, nu? Sunt lucruri pe care le folosim zi de zi și lucruri pe care le ținem doar pentru că nu ne putem despărți de ele. E de înțeles, unele ascund amintiri, emoții de care ne putem separa cu greu. Pentru astfel de lucruri, la achiziționarea apartamentului, primești o boxa de depozitare la subsolul clădirii. E un loc cald, ferit de umezeală, în care îți poți depozita orice dorești. E adevărat, timpul va trece și peste acestea, însă vor avea cele mai bune condiții pe durata șederii
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
5 Camere
239 M2
Herastrau

EXCLUSIVE PENTHOUSE | ONE HERASTRAU PLAZA | 5 CAMERE

LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE! „Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properties are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta! Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! One Herăstrău Plaza îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi! Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate la parterul blocului și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze. Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale. Pentru o astfel de priveliște nu va mai fi nevoie să vizitezi niciun rooftop. O poți avea chiar de la balconul casei tale degustând cele mai fine băuturi amplasate în minibar-ul personal. Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 4 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe măsură. Te aștept la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar! Există loc de parcare? Știm că mașinile tale merită cea mai mare siguranță, iar două din locurile parcării subterane monitorizate sunt deja rezervate pentru tine. Îți faci griji în privința amenajării? Ți-am luat-o înainte! Am discutat deja cu cei mai mari designeri din țară, iar locuința ta poate căpăta exact ambientul pe care ți-l dorești cu ajutorul celor mai mari experți. Dacă vrei să-i adaugi o notă personală, ai toată libertatea să-ți spui doleanțele, iar casa ta va deveni locul la care ai visat.
Vezi proprietatea
Închiriere
Penthouse
8 Camere
172 M2
Dorobanti

Dorobanți | Apartament 8 camere | Vilă din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 8 camere din zona Dorobanți localizată într-o vilă din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 185 mp și utilă de 172 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - posibilitatea de a achizitiona un garaj de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Se poate achiziționa și un birou la parter + spații de depozitare la demisol. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
5 Camere
123 M2
Iancu Nicolae

IMA Residence / Iancu Nicolae | Apartament 5 camere | Lângă școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, în Erou Iancu Nicolae, lângă școlile internaționale, aproape de pădurea Băneasa. Localizare: Imobilul se află în zona Erou Iancu Nicolae , la 2 minute de British School of Bucharest. Suprafață: Apartamentul are o suprafață totală de 175 mp și utilă de 123 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea grădinițelor și a școlilor internationale: British School, Școala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, săli de sport, restaurante și clădiri de birouri. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - fațadă ventilată și tencuială cu autocurătare - finisaje interioare și exterioare de calitate superioară - amplasare într-o zonă rezidențială de lux - centrală termică proprie Viessman sau centrală imobil cu instalație de încălzire prin pardoseală, pex calitatea A și termostat digital de control al temperaturii pentru fiecare cameră în parte - terasă gereroasă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Penthouse
5 Camere
152 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae | Duplex 5 cam | Lângă pădure

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, de tip duplex în zona Iancu Nicolae. Localizare: Duplexul se află in zona de nord a Bucureștiului, langa pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 193 mp și utilă de 152 mp. Vecinătăți: Proprietatea se afla in apropierea pădurii Băneasa, la 9 minute de mers pe jos de complexul Jolie Ville Galleria. Imobilul este de tip duplex (etajul 2 si 3), iar termenul de predare este sfârsitul anului 2023. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - terasă și spații generoase - zonă liniștită - aproape de școlile intrenaționale din Pipera Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!