EXCLUSIVE PENTHOUSE | ONE HERASTRAU PLAZA | 5 CAMERE

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
239 m2
5 camere
4 băi
2 locuri de parcare
LASĂ-ȚI VISELE SĂ DEVINĂ REALITATE!

„Acasa” trebuie să fie locul în care te poți destinde și elibera de grijile exterioare, iar Heritage Properties are întodeauna cele mai bune opțiuni pentru tine și familia ta! Închide ochii puțin, inspiră adânc și gândește-te la locul ideal în care să-ți petreci timpul de odihnă. La fel am făcut și noi și ți-am pregătit o locuință de neegalat! One Herăstrău Plaza îți oferă șansa să te bucuri în fiecare zi! Poți renunța acum la alarma telefonului fiindcă mirosul celor mai fine cafele emanat de recunoscutele pub-uri amplasate la parterul blocului și razele fine ale soarelui sunt combinația pe care o meriți pentru a te trezi cu zâmbetul pe buze. Plăcerea de a locui în cel mai frumos loc al capitalei nu se termină aici! Viața se trăiește la înălțime! Cum altfel să te bucuri de momentele speciale în care lumina zilei se lasă îmbrățișată de întunericul serii, iar luminile Micului Paris preiau ștafeta în a menține vie atmosfera celei mai frumoase capitale. Pentru o astfel de priveliște nu va mai fi nevoie să vizitezi niciun rooftop. O poți avea chiar de la balconul casei tale degustând cele mai fine băuturi amplasate în minibar-ul personal. Comfortul e întodeauna pe primul loc, iar cele 4 dormitoare+living sunt perfecte pentru a-ți desfășura toate activitățile dorite. Viața merită trăită în cele mai bune condiții, iar cele mai frumoase amintiri trebuie completate de un loc pe măsură. Te aștept la o întâlnire pentru a te bucura de una dintre cele mai frumoase experiențe din domeniul imobiliar!

Există loc de parcare?
Știm că mașinile tale merită cea mai mare siguranță, iar două din locurile parcării subterane monitorizate sunt deja rezervate pentru tine.

Îți faci griji în privința amenajării?
Ți-am luat-o înainte! Am discutat deja cu cei mai mari designeri din țară, iar locuința ta poate căpăta exact ambientul pe care ți-l dorești cu ajutorul celor mai mari experți. Dacă vrei să-i adaugi o notă personală, ai toată libertatea să-ți spui doleanțele, iar casa ta va deveni locul la care ai visat.
Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!

Vezi și alte proprietăți similare

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!