Emerald Residence - Tei | Apartament 4 camere | Loc de parcare

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
120 m2
4 camere
2 băi
1 loc de parcare
Descoperă rafinamentul suprem într-un apartament desăvârșit, localizat în inima vibrantă a Zonei Tei din București. Această locuință excepțională de 4 camere, plasată în prestigiosul Emerald Residence, te primește într-o oază de lux și confort.

Design Exclusivist:
Explorează cu uimire arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet utilată, cu insulă și finisaje impecabile, reprezintă epicentrul ce definește eleganța și funcționalitatea apartamentului.

Spațiu Generos și Luminozitate:
Eleganța și rafinamentul se întrepătrund în cele 4 camere spațioase, îmbietoare de lumină naturală ce inundă fiecare colțișor, creând o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare element de mobilier și finisaj a fost alese cu migală pentru a crea un mediu care răsfață simțurile în fiecare moment.

Vedere de Invidiat:
Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu fascinantă. Balconul apartamentului devine sanctuarul perfect pentru relaxare și contemplare, oferind o experiență autentică a frumuseții naturale din jur.

Spații Premium:
Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția la detalii te conduc printr-o călătorie a luxului și confortului absolut.

Localizare Ideală:
Cu acces facil către toate facilitățile orașului și în apropierea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă epitomul perfect între lux, confort și accesibilitate.

Este inclus și un loc de parcare subteran.

Pentru cei ce caută calitate superioară, eleganță și o locație de excepție, acest apartament este opțiunea ideală.
Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață ce redefinesțe confortul și rafinamentul într-un mod perfect echilibrat.
Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!

Vezi și alte proprietăți similare

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!