Emerald Residence - Tei | Apartament 4 camere | Loc de parcare

View images of this excellent property and contact us to discuss in more detail.

Our experts are ready to guide you step by step in the process of purchasing your premium home, so that everything goes according to plan and in the shortest possible time.
120 m2
4 rooms
2 baths
1 parking spot
Descoperă rafinamentul suprem într-un apartament desăvârșit, localizat în inima vibrantă a Zonei Tei din București. Această locuință excepțională de 4 camere, plasată în prestigiosul Emerald Residence, te primește într-o oază de lux și confort.

Design Exclusivist:
Explorează cu uimire arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet utilată, cu insulă și finisaje impecabile, reprezintă epicentrul ce definește eleganța și funcționalitatea apartamentului.

Spațiu Generos și Luminozitate:
Eleganța și rafinamentul se întrepătrund în cele 4 camere spațioase, îmbietoare de lumină naturală ce inundă fiecare colțișor, creând o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare element de mobilier și finisaj a fost alese cu migală pentru a crea un mediu care răsfață simțurile în fiecare moment.

Vedere de Invidiat:
Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu fascinantă. Balconul apartamentului devine sanctuarul perfect pentru relaxare și contemplare, oferind o experiență autentică a frumuseții naturale din jur.

Spații Premium:
Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția la detalii te conduc printr-o călătorie a luxului și confortului absolut.

Localizare Ideală:
Cu acces facil către toate facilitățile orașului și în apropierea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă epitomul perfect între lux, confort și accesibilitate.

Este inclus și un loc de parcare subteran.

Pentru cei ce caută calitate superioară, eleganță și o locație de excepție, acest apartament este opțiunea ideală.
Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață ce redefinesțe confortul și rafinamentul într-un mod perfect echilibrat.
Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!