Emerald Residence - Tei | Apartament 3 camere | Loc de parcare

Vezi imagini din această proprietate excelentă și contactează-ne pentru a discuta mai în detaliu.

Experții noștri sunt pregătiți să te ghideze pas cu pas în procesul de achiziție al locuinței tale premium, pentru ca totul să decurgă conform planului și într-un timp cât mai scurt.
84.19 m2
3 camere
2 băi
1 loc de parcare
Bucură-te de rafinamentul absolut într-un apartament desăvârșit situat în inima Zonei Tei din București. Acest apartament de 3 camere, amplasat în prestigiosul Emerald Residence, te întâmpină într-o atmosferă de lux și confort.

Designul Exclusivist:
Experimentează arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet echipată, cu insulă și finisaje de calitate, este punctul focal ce definește eleganța și funcționalitatea.

Spațiu Generos și Luminozitate:
Eleganța și rafinamentul se întâlnesc în cele 3 camere spațioase, unde lumina naturală inundă fiecare colț, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare detaliu, fiecare element de mobilier și finisaj a fost ales cu grijă pentru a crea un ambient care răsfață simțurile.

Vedere de Invidiat:
Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu captivantă. Balconul apartamentului devine locul perfect pentru a te relaxa și a contempla frumusețea naturală din jur.

Spații Premium:
Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția pentru detalii te poartă într-o călătorie de lux și confort.

Localizare Ideală:
Cu acces facil la toate facilitățile orașului și în proximitatea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă combinația perfectă între lux, confort și accesibilitate.

Sunt incluse 1 loc de parcare subteran si 1 boxa.

Pentru cei care apreciază calitatea superioară, eleganța și o locație de excepție, acest apartament reprezintă răspunsul.

Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață care redefinește confortul și rafinamentul într-un cadru perfect echilibrat.
Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!

Vezi și alte proprietăți similare

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!