Emerald Residence - Tei | Apartament 3 camere | Loc de parcare

View images of this excellent property and contact us to discuss in more detail.

Our experts are ready to guide you step by step in the process of purchasing your premium home, so that everything goes according to plan and in the shortest possible time.
84.19 m2
3 rooms
2 baths
1 parking spot
Bucură-te de rafinamentul absolut într-un apartament desăvârșit situat în inima Zonei Tei din București. Acest apartament de 3 camere, amplasat în prestigiosul Emerald Residence, te întâmpină într-o atmosferă de lux și confort.

Designul Exclusivist:
Experimentează arhitectura și designul meticulos al acestui spațiu. Bucătăria deschisă, complet echipată, cu insulă și finisaje de calitate, este punctul focal ce definește eleganța și funcționalitatea.

Spațiu Generos și Luminozitate:
Eleganța și rafinamentul se întâlnesc în cele 3 camere spațioase, unde lumina naturală inundă fiecare colț, oferind o atmosferă caldă și primitoare. Fiecare detaliu, fiecare element de mobilier și finisaj a fost ales cu grijă pentru a crea un ambient care răsfață simțurile.

Vedere de Invidiat:
Priveliștea panoramică către Lacul Tei este pur și simplu captivantă. Balconul apartamentului devine locul perfect pentru a te relaxa și a contempla frumusețea naturală din jur.

Spații Premium:
Cele 2 băi spațioase și elegant finisate, dressingul și atenția pentru detalii te poartă într-o călătorie de lux și confort.

Localizare Ideală:
Cu acces facil la toate facilitățile orașului și în proximitatea zonelor verzi și a rețelei de transport în comun, această proprietate reprezintă combinația perfectă între lux, confort și accesibilitate.

Sunt incluse 1 loc de parcare subteran si 1 boxa.

Pentru cei care apreciază calitatea superioară, eleganța și o locație de excepție, acest apartament reprezintă răspunsul.

Vino să te bucuri de o experiență premium, de un stil de viață care redefinește confortul și rafinamentul într-un cadru perfect echilibrat.
Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!