3 room Apartment for sale, Herastrau area

View images of this excellent property and contact us to discuss in more detail.

Our experts are ready to guide you step by step in the process of purchasing your premium home, so that everything goes according to plan and in the shortest possible time.
83.85 m2
3 rooms
2 baths
Pune suflet și pasiune în ceea ce faci și vei ridica standardele.

Așa au gândit arhitecții și industriașii iluminați ai începutului de secol XX. În urma lor au rămas clădiri de patrimoniu cu o valoare inestimabilă. Simțul estetic, bunul gust și pasiunea pentru a desena un oraș cum numai Parisul mai era la vremea respectivă, au creat Palatul Justiției, Palatul CEC, Palatul Telefoanelor, Palatul Cercului Militar, Arcul de Triumf .

La 100 de ani de atunci, pasiunea pentru un București elegant, aristocratic, cu bun gust, i-a motivat pe dezvoltatorii proiectului Herăstrau Heritage Residences să creeze unele dintre cele mai emblematice clădiri ale orașului. Situat în cea mai vibrantă zona a Bucureștiului, flancat de două lacuri superbe, Herăstrau și Floreasca, Herăstrau Heritage Residences sporește valoarea zonei printr-o arhitectura unică.

Apartamentele ansamblului respecta acelasi standard ridicat si aduc o spatiere atenta a camerelor, ferestre mari, finisaje de o calitate desebită și terase deosebite de unde poți admira Parcurile Herăstrau și Bordei.

Pe tot parcursul istoriei, diferența a fost făcută de oameni care s-au ridicat din mulțime și au dat tonul schimbării. Popoare întregi i-au urmat și au ridicat, astfel, standardele vieții în întreaga lume. Viziunea noastră este să ridicăm standardele de locuire în București, să redesenăm un oraș cochet și elegant, care sa atragă oamenii ca tine să îl locuiască cu inima.

Vino să te convingi de pasiunea noastră pentru frumos și pentru servicii de calitate. Vino sa fii parte a povestii unui București de patrimoniu (in engleza, Heritage Bucharest).

Contactează-ne acum și alătură-te oamenilor extraordinari care au achiziționat deja o locuință aici.
Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!