Iancu Nicolae | Vila 12 camere | Aproape de pădure și de școlile internaționale

View images of this excellent property and contact us to discuss in more detail.

Our experts are ready to guide you step by step in the process of purchasing your premium home, so that everything goes according to plan and in the shortest possible time.
532 m2
12 rooms
4 baths
16 parking spots
Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 12 camere în zona Iancu Nicolae, aproape de pădure și de școlile internaționale din Pipera.

Localizare:
Vila se află în zona Iancu Nicolae, la cateva minute de pădurea Băneasa și de grădinițe și școli internaționale.

Suprafață:
Imobilul are o suprafață totală de 665 mp și utilă de 532 mp.

Vecinătăți:
Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a grădinițelor și școlilor internaționale, la câteva minute de restaurantele cochete din Pipera, grădina zoologică și de Băneasa Shopping Park.

Facilități:
Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum:
- finisaje premium
- curte suficient de mare pentru a parca 16 mașini
- lângă pădure și școli
- spații generoase și luminoase
- compartimentare versatilă pentru mai multe tipuri de activitate
- sistem de încălzire solare a apei

Compartimentarea vilei este foarte eficientă, cu un parter open space ce poate rămâne deschis, sau poate fi împărtit dupa voia noului proprietar. Zona amplă de zi (74mp) poate fi folosită pentru o camera de activitati pentru copii (în cazul unei grădinițe) sau poate fi împărțită usor în cabinete separate. Bucătăria de 20mp are acces direct la terasă din spate, și fiind un spatiu separat, poate fi și ea închisă după dorință și nevoi.

Etajul cuprinde o suită matrimonială impresionantă, de 59mp, compusă din două camere generoase, cu baia proprie. Din nou, acest spatiu amplu poate fi dormitor pentru copii, sau cabinet separat. Terasă de 32mp privește către curtea din spate, plină de arbori maturi și acoperită cu iarbă.
Alte doua dormitoare (17mp si 18mp) au baia lor comună, și acces la terasa de 11mp peste intrare.

Mansarda vilei (106mp) surprinde cu un balcon interior, cu propria lui scară elicoidală. Dacă viitorul proprietar va dori să facă un centru de wellness, are la dispoziție aici toate instalațiile necesare pentru o saună. Sau, daca unul dintre copiii familiei a crescut și dorește să aibă propriul apartament, pot alege să locuiască la acest nivel.
Demisolul conține o camera de proiecție, unde familia (sau copiii) pot urmări peliculele preferate fără să trebuiască să se deplaseze de acasa. Camera tehnica conține echipamentele de încălzire și tratare a apei, cu o centrală termică nouă.

Vrei să afli mai multe detalii?

Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!

Contact

Schedule an appointment

Please fill your name.
Please enter a valid phone number.
Please agree to the processing of personal data.
We are processing your message.

Everything is okay

Your message has been sent!