DE CE sa CUMPERI o CASA in BANEASA, pe un TEREN de 1200 Mp, la 1.100.000 EURO?

Azi îți prezentăm o casă cu adevărat spectaculoasă la câteva minute de oraș, într-una dintre cele mai râvnite zone ale Bucureștiului – Băneasa.

La doar 10 minute de București, acesta este un ansamblu rezidențial exclusivist compus din 5 case, iar casa prezentată astăzi este o adevărată oază de lux și confort.

Cu o suprafață construită de 547,03 mp, inclusiv terase și balcoane, această locuință impresionantă are un teren generos de 1200 mp, înconjurată de vegetație matură și oferind intimitate și liniște. Casa dispune de 3 dormitoare, 4 băi, un living mare și spațios, două terase generoase cu o suprafață totală de 226,48 mp și 12,76 mp de balcoane.

Finisajele interioare sunt de cea mai înaltă calitate, iar casa a fost complet renovată, fiind pregătită pentru ca dumneavoastră să fiți primul locatar. Spațiile generoase, designul modern și atenția la detalii vor face ca acest cămin să se simtă ca o adevărată oază de relaxare.

Casa este situată în apropiere de școlile private de prestigiu din nordul Bucureștiului, având acces facil la aeroporturi și la doar câțiva pași de Mall Băneasa. În plus, pădurea Băneasa se află la o distanță de 2-3 minute, oferind posibilitatea de a vă bucura de natură și aer curat.

În ceea ce privește parcarea, această proprietate dispune de un garaj pentru 2 mașini și încă 4 locuri de parcare în exterior. De asemenea, casa este echipată cu un sistem de supraveghere video pentru a asigura siguranța și liniștea locatarilor.

Cu un preț de 1.100.000 euro, această proprietate reprezintă o oportunitate excelentă pentru cei care caută un cămin de lux, într-o locație deosebită și cu acces la toate facilitățile importante.

Te așteptăm la o vizionare la 0734 111 444 sau la office@heritage-properties.ro

Vezi alte articole