PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
285 M2
Iancu Nicolae

Pipera 180 | Vilă 5 camere | Piscină, jacuzzi, lift și garaj

Te invităm să descoperi o proprietate premium într-un ansamblu rezidențial exclusivist de 5 camere, în care poți opta pentru piscină, jacuzzi, lift sau garaj. Localizare: Vila se află în zona Pipera - Erou Iancu Nicolae, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 370 mp și utilă de 285 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, într-o zonă aerisită, cu case și imobile tip vilă, în imediata vecinătate a celor mai renumite grădinițe și școli private din București și din România (Școala Americană, Școala Internațională Mark Twain etc). Restaurante și cafenele în apropiere: Starbucks, Gre Bakery, Elfi Sky Bar & Urban Kitchen, Garlic Pub, Studio 80. La doar câteva minute de Jolie Ville, Ikea, Băneasa Shopping Center și Metro. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru două mașini inclusă - curte și terasă generoase - pompe de căldură - panouri fotovoltaice - lângă Școală Americană și Pădurea Băneasa, în cea mai râvnită zonă a Bucureștiului - posibilitatea de a opta pentru piscină privată, jacuzzi, lift sau garaj. În acest caz prețul va fi 599.000 euro + tva Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
160 M2
Pipera

Alexander by MEMAAR / Pipera | Casa 5 camere | Lângă școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de tip townhouse de 5 camere, in zona Pipera, cu incălzire în pardoseală, aproape de școlile intrenaționale. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 176 mp și utilă de 162 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale renumite din Pipera, a pădurii și la câteva minute de cabinete mediacale, grădina zoologică și Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - două locuri de parcare supraterană incluse - zonă liniștită, in apropierea pădurii - design modern - posibilitatea de mobilare și rate la dezvoltator Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
4 Camere
129 M2
Pipera

Novello / Pipera – Matei Millo | Vila 4 camere | Terasă și grădină

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate premium într-un ansamblu rezidențial exclusivist de 4 camere în zona Pipera - Matei Millo, cu terasă și grădină. Localizare: Vila se află în zona Pipera - Matei Millo, în aproprierea pădurii Andronache. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 158 mp și utilă de 118 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, are acces rapid la autostrada A3, școli și magazine. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de calitate - parcare pentru 2 mașini - încălzire în pardoseală - living generos - curte privată - design modern Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
235 M2
Pipera

Pipera-Voluntari / Serenity Residence | Casa 5 camere | Smart home

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, în zona Pipera-Voluntari, cu sistem smart home și răcire în tavan. Localizare: Vila se află în zona Pipera-Voluntari, lângă pădurea Crețuleasca. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 400 mp și utilă de 235 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea autostrazii București - Ploiești și a Pădurii Crețuleasca, care are și pistă de alergare amenajată cu pardoseală de tip tartan. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare acoperită - aproape de pădure și de pista de alergare - smart home premium - piscină exterioară și terasă pe acoperișul casei - terasă generoasă - încălzire în pardoseală și răcire în tavan - pompă de căldură - termopane cu 4 rânduri de geam - semineu decorativ (cu abur) Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
17 Camere
530 M2
Libertatii

Bd Libertatii | Vilă cochetă 17 camere | Finisaje high end

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 17 camere într-o vilă cochetă, cu finisaje de lux și dotări premium. Localizare: Imobilul se află într-o zona centrală, lângă Palatului Parlamentului, aproape de rondul Coșbuc. Suprafață: Cladirea are o suprafață totală de 595 mp și utilă de 530 mp și este compartimentată în felul urmator: - la demisol este un studio și un apartamnet cu două camere cu propria curte de 33 mp - la parter și la etajul 1 este un duplex cu o curte de 46 mp - la etajul 2 și 3 este al doilea duplex Vecinătăți: Proprietatea se află în zona Palatului Parlamentului, aproape de Piața Constituției și de rondul Coșbuc. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - sistem Smart House Gira și Bang & Olufsen - sistem audio în tot apartamentul Bang & Olufsen - încalzire prin pardoseală - tâmplărie cu geamuri tripan Internorm (aluminiu exterior și PVC interior) - marmura Crema Mrafil, Emperador Light și Negro Marchina - băi gresie și faianță Devon & Devon - băi dotate în exclusivitate Devon & Devon Gold cu robineți placați cu aur 22k - parchet lemn de stejar Berti Italia - glafuri interior granit India, exterior granit Venezuela - șemineu pe gaz marca Kalfire Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
30 Camere
7253 M2
Cosbuc

Palatul Bragadiru | Monument istoric

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate specială. Palatul Bragadiru. Localizare: Cladirea se află în zona centrală, aproape de Palatul Parlamentului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 10.110 mp și utilă de 7253 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află in apropierea Pieței Regina Maria, intre Calea 13 Septembrie și Bulevardul George Coșbuc. În Europa există mii de palate, în România sute. Dar, de mai bine de 100 de ani, în centrul Bucureștiului, există un singur palat privat învăluit în nostalgia petrecerilor aristocratice. Clădirea apare pentru prima dată reprezentată pe planul geografic realizat de Institutul Geografic al Armatei în anii 1895-1899 și 1911. Construcția “Colosului”, așa cum era cunoscută clădirea la începuturile sale, a fost realizată după planurile concepute de arhitectul austriac Anton Shuckerl în anul 1894 pe amplasamentul particular de la intersectia Podului Kalitzei (Calitei sau Podul Calicilor, actuală Calea Rahovei) și marcajul dat de cornisa de sud-est a Dâmbovitei, prezența semnificativă pentru relieful orașului de la acea dată. Pret de vanzare Palat (CR 147-153) + 1000 mp din CR 145 - 12.500.000 EUR Pret de vanzare teren 16491 mp (CR 145) - 1000 mp care vor fi alipiti la Palat - 12.500.000 EUR Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!