PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
162 M2
Pipera

Alexander Residence / Pipera | Vilă 5 camere | Încălzire în pardoseală

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, in zona Pipera, cu incălzire în pardoseală. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 176 mp și utilă de 162 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale renumite din Pipera, a cabinetelor mediacale, a pădurii Băneasa, a grădinii zoologice, a supermaketurilor și mallurilor. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - două locuri de parcare supraterană incluse - zonă linistită, lângă pădure - design modern -fațadă cu finisaje din tencuială decorativă alternate cu tablă fălțuită din oțel pentru protecția eficientă a pereților împotriva intemperiilor Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
160 M2
Pipera

Alexander by MEMAAR / Pipera | Casa 5 camere | Lângă școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de tip townhouse de 5 camere, in zona Pipera, cu incălzire în pardoseală aproape de școlile intrenaționale. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 176 mp și utilă de 162 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale renumite din Pipera, a padurii si la câteva minute de cabinete mediacale, grădina zoologică si Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - două locuri de parcare supraterană incluse - zonă liniștită, in apropierea pădurii - design modern - posibilitatea de mobilare și rate la dezvoltator Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
250 M2
Pipera

American Village / Pipera | Vilă 5 camere | Mansardă generoasă

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere în zona Pipera, cu o mansardă generoasă. Localizare: Vila se află în zona Pipera, în apropierea lacului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 312 mp și utilă de 286 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale, a magazinelor, a restaurantelor cochete din Pipera, a zonei de business și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru două mașini - gradină și spații generoase - încăperi luminoase - terasă - mansardă ce poate fi compartimentată după dorințe Casa se vinde fara ușile din interior și o parte din finisaje Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
12 Camere
600 M2
P-ta Victoriei

Bd. Lascăr Catargiu | Casă 12 camere | Casă istorică renovată integral

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 12 camere din zona Bd. Lascăr Catargiu, o clădire istorică. Casa Papazoglu. Localizare: Vila se află pe Bd. Lascăr Catargiu, la câțiva pași de Piața Victoriei. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 865 mp și utilă de 600 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Piețelor Victoria și Romană, in zona ultracentrală a Bucureștiului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - clădire renovată integral - structură solidă, consolidată - camere mari și luminoase - faţadă eclectică impunătoare Întreg Bulevardul Lascăr Catargiu beneficiază de un fond construit unicat, păstrat aproape intact. Imobilele construite erau menite să evidenţieze statutul social al proprietarilor, faţadele având un ”caracter de paradă”. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
220 M2
Iancu Nicolae

Oasis Home / Pipera | Casă 6 camere | Lângă pădure și școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere în zona Pipera, lângă pădure și școli internaționale. Localizare: Casa se află în zona Pipera, la câțiva pași de intersecția cu strada Erou Iancu Nicolae. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 276 mp și utilă de 220 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii, a școlilor internaționale, a restaurantelor cochete și a centrelor comerciale. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare privată pentru 2 mașini - spații generoase și luminoase - înalțimi libere de 3 m și în mansardă de până la 5 m impresionează orice vizitator și conferă ideea de spațiu foarte importantă unei familii cu copii - imprejurimi complet verzi cu vecini care obișnuiesc să pedaleze pe bicicletă impreună cu familia pe străzile liniștite din jur - cadru verde atât interior cât și in jurul proiectului - pompă de căldură cu unități interioare mascate în plafon - încălzire în pardoseală - producere apa caldă menajera - climă cu reglajul temperaturii individual pe fiecare camera - pregătire pentru sistem antiincediu cu senzori în fiecare încăpere - pregătire sistem de supraveghere video Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
12 Camere
532 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae | Vila 12 camere | Aproape de pădure și de școlile internaționale

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 12 camere în zona Iancu Nicolae, aproape de pădure și de școlile internaționale din Pipera. Localizare: Vila se află în zona Iancu Nicolae, la cateva minute de pădurea Băneasa și de grădinițe și școli internaționale. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 665 mp și utilă de 532 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a grădinițelor și școlilor internaționale, la câteva minute de restaurantele cochete din Pipera, grădina zoologică și de Băneasa Shopping Park. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - curte suficient de mare pentru a parca 16 mașini - lângă pădure și școli - spații generoase și luminoase - compartimentare versatilă pentru mai multe tipuri de activitate - sistem de încălzire solare a apei Compartimentarea vilei este foarte eficientă, cu un parter open space ce poate rămâne deschis, sau poate fi împărtit dupa voia noului proprietar. Zona amplă de zi (74mp) poate fi folosită pentru o camera de activitati pentru copii (în cazul unei grădinițe) sau poate fi împărțită usor în cabinete separate. Bucătăria de 20mp are acces direct la terasă din spate, și fiind un spatiu separat, poate fi și ea închisă după dorință și nevoi. Etajul cuprinde o suită matrimonială impresionantă, de 59mp, compusă din două camere generoase, cu baia proprie. Din nou, acest spatiu amplu poate fi dormitor pentru copii, sau cabinet separat. Terasă de 32mp privește către curtea din spate, plină de arbori maturi și acoperită cu iarbă. Alte doua dormitoare (17mp si 18mp) au baia lor comună, și acces la terasa de 11mp peste intrare. Mansarda vilei (106mp) surprinde cu un balcon interior, cu propria lui scară elicoidală. Dacă viitorul proprietar va dori să facă un centru de wellness, are la dispoziție aici toate instalațiile necesare pentru o saună. Sau, daca unul dintre copiii familiei a crescut și dorește să aibă propriul apartament, pot alege să locuiască la acest nivel. Demisolul conține o camera de proiecție, unde familia (sau copiii) pot urmări peliculele preferate fără să trebuiască să se deplaseze de acasa. Camera tehnica conține echipamentele de încălzire și tratare a apei, cu o centrală termică nouă. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
12 Camere
388 M2
Cotroceni

Cotroceni | Vila 12 camere | Din perioada interbelica

Te invităm să descoperi o proprietate din perioada interbelică de 12 camere, într-o zonă liniștită, departe de trafic și poluare. Localizare: Imobilul se află într-o zona centrală, aproape de metroul Eroilor. Suprafață: Clădirea are o suprafață totală de 420 mp și utilă de 388 mp și este compartimentată în felul următor: - la demisol este un garaj transformat în birou cu ferestre de geam termopan și lumină naturală, 3 camere cu lumina naturală, grup sanitar și o pivniță - la parter este un apartament compus din 4 camere, hol, bucătărie, baie, grup sanitar și balcon - la etajul 1 se află un apartament similar celui de la parter - la mansardă sunt 5 camere, o bucătărie și 2 bai Vecinătăți: Proprietatea se află în zona Cotroceni, la câteva minute de metroul Eroilor, Parcul Izvor și Palatul Parlamentului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - două garaje - scară de serviciu pentru acces la toate etajele - curte de 140 mp - 3 intrări, fiecare apartament are intrare proprie Proprietatea este potrivită atât pentru rezidența a 2-3 familii, cât și pentru sediul unei firme sau varianta de rezidență-firmă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
235 M2
Pipera

Pipera-Voluntari / Serenity Residence | Casa 5 camere | Smart home

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, în zona Pipera-Voluntari, cu sistem smart home și răcire în tavan. Localizare: Vila se află în zona Pipera-Voluntari, lângă pădurea Crețuleasca. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 400 mp și utilă de 235 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea autostrazii București - Ploiești și a Pădurii Crețuleasca, care are și pistă de alergare amenajată cu pardoseală de tip tartan. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare acoperită - aproape de pădure și de pista de alergare - smart home premium - piscină exterioară și terasă pe acoperișul casei - terasă generoasă - încălzire în pardoseală și răcire în tavan - pompă de căldură - termopane cu 4 rânduri de geam - semineu decorativ (cu abur) Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
4 Camere
169 M2
Iancu Nicolae

Residence 5 / Erou Iancu Nicolae | Vilă cu 4 camere | Piscină privată

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere in zona Pipera, cu piscină privată. Localizare: Vila se află în zona Erou Iancu Nicolae, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 278 mp și utilă de 169 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află lângă pădure, în apropierea școlilor internaționale din Pipera, Jolie Ville, restaurante, Starbucks și centre fitness și spa. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - fațadă ventilată - unități AC cu ventiloconvectoare Gree - încălzire în pardoseală cu 8 zone Uponor - tâmplărie de aluminiu cu 3 foi de geam Cortizo - ușă intrare cu pivot dimensiune 2.5m H x 1.4m L - pardoseală terase în sistem flotant cu balustradă sticlă cu profil "U" - panouri solare pentru apă caldă menajeră - curent trifazic - smart home - iluminat exterior - sistem irigații - poartă garaj Hormann - lângă pădure Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!