PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Casă / Vilă
4 Camere
152 M2
Pipera

Pipera | Vila 4 camere | Curte generoasă și șemineu

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere în zona Pipera, cu șemineu și curte generoasă. Localizare: Vila se află în zona Pipera, în cartierul Epsilon, în apropierea lacului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 175 mp și utilă de 152 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale, a magazinelor, a restaurantelor cochete din Pipera, a zonei de business și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - dormitor matrimonial cu birou - parcare pentru 4 mașini - gradină și spații generoase - încăperi luminoase - terasă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
160 M2
Pipera

Pipera | Casa 5 camere | Mobilată modern

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere în zona Pipera, mobilată modern. Localizare: Vila se află în zona Pipera, în apropierea școlilor internaționale. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 176 mp și utilă de 160 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale, a magazinelor, a restaurantelor cochete din Pipera, a zonei de business și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - constructie nouă cu mobilă nouă - încăperi luminoase - terasă - zonă liniștită de case - acces rapid către centură și autostradă Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
12 Camere
338 M2
Calea Calarasilor

Calea Călărași | Vilă 12 camere | Arhitectură modernistă

Va prezentăm spre achiziție sau închiriere o proprietate exclusivistă de 12 camere, care îmbină stilul Art Deco cu cel Contemporan, adusă la standardele sec. XXI șiatent construită sub îndrumarea unui arhitect. Localizare: Vila se află in zona Cășărași, la 10 minute de mers pe jos până la metroul Piața Muncii. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 375 mp și utilă de 338 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Pieței Muncii. Această vilă vă va încânta de la prima vedere prin arhitectura modernistă și liniile ei drepte, prin culorile calde alese cât și prin suprafețele vitrate mari ce permit luminii să inunde cu căldură spațiul interior, o proprietate ce abundă de eleganță și stil într-o locație specială. Amenajarea și proiectarea au un limbaj unitar și gândite pana la cel mai mic detaliu, cu finisaje premium. Proiectare Eficientă pe 3 Registre: Odată intrat in curte sub privirea noastră se desfasoară cei aproape 500mp structurați astfel: Demisol, Parter si 3 etaje, ce includ 12 camere, 8 bai, 3 bucătarii, 2 terase, 2 Balcoane, o camera pentru depozitare/tehnica. Pe lângă acestea se mai adaugă și o curte interioară liberă de 83mp ce poate deservi pana la 4 Locuri de parcare. Scara dintre parter și etaje, dar si scara de serviciu sunt din piatră, păstrând stilul arhitectural Art Deco neoromânesc ce fac din aceasta proprietate o piesa rară ce constituie un bun imobiliar valoros. Vila este dotată cu un sistem wireless de tipul Smart House care presupune controlul întregii utilizări a casei (caldur ,2 linii drepte, culori calde si suprafețe vitrate mari iluminat, etc.) pe baza unei aplicații instalate pe telefon corelat cu panoul central al casei. Amenajarea si Proiectarea au un limbaj unitar si gândite până la cel mai mic detaliu, fiind accesorizat cu finisaje premium: - lift electric Kleeman pentru 5 persoane -tâmplarie aluminiu Cortizo 7 camere - încalzirea prin pardoseală Purmo - învelitoare din tabla făltuită (aluminiu) - izolație cu celuloză - parchet multistrat pentru încalzire în pardoseala Haro - placări cu piatră naturală - usi Filomuro (inclusiv ușile de acces în fiecare apartament, gândite special ca uși de interior) - tapet, corpuri de iluminat LED, granit, marmură - bucatarie echipată și utilata cu electrocasnice Franke - videointerfon cu control de la distantă și camere video -sistem efracție - parcarea este prevazută cu priza încarcare auto electrica. - poartă cu acționare din telecomandă - degivrare cu senzor de umiditate și temperatură pentru alee pietonală, trepte intrare, curte, demisol, balcoane etaj 1+2, jgheaburi și burlane + multe altele. E nevoie de o singură vizită pentru a vă îndrăgosti iremediabil de aspectul și energia pozitivă ale acestei reședințe speciale. Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
7 Camere
323 M2
Pipera

Bonton Villas / Pipera | Vilă 7 camere | Complex cu piscină

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 7 camere într-un ansamblu rezidențial de lux, cu piscină. Localizare: Vila se află în zona Pipera, lângă pădurea Băneasa și Școala Americană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 335 mp și utilă de 323 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a școlilor internaționale din Pipera, a supermarketurilor și la cateva minute de grădina zoologică și Băneasa Shoping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - loc de parcare pentru trei mașini - lângă pădure - încălzire în pardoseală - piscina în complex - randament investițional bun (7-8%) - gradină și terasă generoase - se poate monta lift, opțional Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
5 Camere
200 M2
Pipera

Pipera-Voluntari / Serenity Residence | Casă 5 camere | Smart Home

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 5 camere, în zona Pipera-Voluntari, cu sistem Smart Home și răcire în tavan. Localizare: Vila se află în zona Pipera-Voluntari, lângă pădurea Crețuleasca. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 330 mp și utilă de 200 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea autostrazii București - Ploiești și a Pădurii Crețuleasca, care are și pistă de alergare amenajată cu pardoseală de tip tartan. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare acoperită - aproape de pădure și de pista de alergare - smart home premium - piscină exterioară - terasă generoasă - încălzire în pardoseală și răcire în tavan - pompă de căldură - termopane cu 4 rânduri de geam - semineu decorativ (cu abur) Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
234 M2
Stefan cel Mare

Viitorului | Vilă 6 camere | Din perioada interbelică, cu blazon

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă, elegantă și rafinată, de 6 camere, din perioada interbelică, din zona străzii Viitorului. Localizare: Vila se află în zona străzii Viitorului - Stefan cel Mare, la câteva minute de centrul orașului. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 270 mp și utilă de 234 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Parcul Circului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru 2 mașini în curte - grădină japoneză privată - o bijuterie arhitecturala care poartă semnătura celebrului arhitect Constantin Pomut - zonă linistită, departe de trafic - vila a fost complet restaurată, consolidată și amenajată în anul 2013, păstrând toate elementele decorative originale - clădirea a fost timp de 4 ani reședința ambasadorului Danemarcei. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Casă / Vilă
6 Camere
240 M2
Pipera

Pipera-Voluntari / Serenity Residence | Casa 6 camere | Smart home

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 6 camere, în zona Pipera-Voluntari, cu sistem smart home și răcire în tavan. Localizare: Vila se află în zona Pipera-Voluntari, lângă pădurea Crețuleasca. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 360 mp și utilă de 240 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea autostrazii București - Ploiești și a Pădurii Crețuleasca, care are și pistă de alergare amenajată cu pardoseală de tip tartan. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare acoperită - aproape de pădure și de pista de alergare - smart home premium - piscină exterioară și terasă pe acoperișul casei - terasă generoasă - încălzire în pardoseală și răcire în tavan - pompă de căldură - termopane cu 4 rânduri de geam - semineu decorativ (cu abur) Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
10 Camere
1400 M2
Herastrau

Herăstrău | Vilă 10 camere | Resedință de ambasador

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 10 camere în zona Herăstrău-Băneasa, o proprietate cu adevărat impresionantă, potrivită pentru un ambasador. Localizare: Vila se află în zona Băneasa, lângă parcul Herăstrau. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 1500 mp și utilă de 1400 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în Băneasa, aproape de parcul Herăstrău. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje și dotări de lux - parcare acoperită - bucătărie profesională - spații generoase - adapost ALA - panouri solare - grădină amenajată - foișor și heleșteu Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Casă / Vilă
5 Camere
400 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae | Vilă 4 camere | Piscină privată

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă de 4 camere în zona Pipera, cu piscină privată. Localizare: Vila se află în zona Pipera, la 2 minute de mers pe jos de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 450 mp și utilă de 400 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, a centrului comercial Băneasa Shopping Mall și a școlilor internaționale din Pipera. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - încălzire în pardoseală și calorifere - climatizare centralizată - tâmplărie din lemn de castan la interior și aluminiu la exterior - geamuri antiefracție - sistem de aspirare integrat, cu tubulatură prin perete și sac în garaj - sistem de supraveghere video la exterior - multiple zone pentru depozitare - camere și curte generoase - piscină exterioară privată - garaj pentru 2 mașini Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!