PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Închiriere
Apartament de 4 camere
4 Camere
75 M2
Dorobanti

Dorobanți | Apartament 4 camere | Vilă din perioada interbelică

Suntem încântați să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere din zona Dorobanți localizată într-o vilă din perioada interbelică. Localizare: Vila se află în zona Dorobanți, la câțiva pași de Piața Romană. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 83 mp și utilă de 75 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Colegiului German Goethe și a ASE-ului. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - garaj disponibil contracost de 25 mp - structură solidă, consolidată - nu este monument istoric, însă e într-o zonă protejată Se poate achiziționa înca un apartament de 4 camere pe același etaj și apoi se pot uni. Mai este disponibil si un birou la parter + spații de depozitare la demisol. Pentru investitori: Având în vedere că imobilul are două scări de acces, apartamentul se poate împarți ușor în două (o garsonieră și un apartament de 3 camere, ambele cu bucătărie proprie) și se pot închiria separat. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
94 M2
Iancu Nicolae

ACMANIC / Pipera | Apartament 3 cam | Lângă pădure

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere, de tip duplex în zona Pipera. Localizare: Duplexul se află in zona de nord a Bucureștiului, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 128 mp și utilă de 94 mp. Vecinătăți: Proprietatea se afla in apropierea pădurii Băneasa, la 9 minute de mers pe jos de complexul Jolie Ville Galleria. Imobilul este de tip duplex (parter si etajul 1), iar termenul de predare este sfârșitul anului 2023. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - terasă și spații generoase - zonă liniștită - aproape de școlile intrenaționale din Pipera Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
698 M2
Bucuresti Ilfov

102 The Address / Barbu Vacarescu | Penthouse 4 camere | Free View

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere intr-un ansamblu rezidențial de lux in zona Barbu Văcărescu. Localizare: Penthouse-ul se află în zona Barbu Văcărescu, la câteva minute de Parcul Circului și metroul Ștefan cel Mare. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 698 mp și utilă de 818 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea metroului Ștefan cel Mare, a Parcul Circului, a Farmaciei Tei și a supermarketurilor Kaufland, Lidl si Carrefour. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje de lux - parcare subterană - zonă centrală, aproape de metrou - free view - încălzire în pardoseală - spații super generoase - două etaje și scară interioară Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 2 camere
2 Camere
80 M2
Pipera

Pipera | Apartament 2 camere | Finisaje de lux

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 2 camere, cu finisaje de lux și camere generoase. Localizare: Apartamentul se află în zona Pipera, în aproprierea pădurii Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 110 mp și utilă de 80 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din Pipera, la câteva minute de pădure, de Băneasa Shopping Mall si Zoo. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - suprafață vitrată mare - rulouri electrice - dormitoarele și dresingurile mobilate - scări din piatră naturală - pardoseală flotantă pe terasă - loc de joacă pentru copii - parcare cu lift pentru mașini Mai sunt disponibile două apartamente de două camere care pot fi unite. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
115 M2
Iancu Nicolae

IMA Residence / Pipera | Apartament 4 camere | Lângă școli internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere, în Pipera, lângă școlile internaționale, aproape de pădurea Băneasa. Localizare: Imobilul se află în zona Erou Iancu Nicolae , la 2 minute de British School of Bucharest. Suprafață: Apartamentul are o suprafață totală de 160 mp și utilă de 115 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea grădinițelor și a școlilor internationale: British School, Școala Americana, Mark Twain, Olga Gudyn, centre de shopping, săli de sport, restaurante și clădiri de birouri. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - fațadă ventilată și tencuială cu autocurătare - finisaje interioare și exterioare de calitate superioară - amplasare într-o zonă rezidențială de lux - centrală termică proprie Viessman sau centrală imobil cu instalație de încălzire prin pardoseală, pex calitatea A și termostat digital de control al temperaturii pentru fiecare cameră în parte. - terasă gereroasă Termen de finalizare: martie 2024. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 4 camere
4 Camere
170 M2
Bucuresti Ilfov

Stejarii / Băneasa | Apartament 4 camere | În pădurea Băneasa

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere în pădurea Băneasa, cu servicii de lux incluse. Localizare: Imobilul se află în inima pădurii Băneasa și beneficiază de acces facil către punctele de interesa ale Bucureștiului și imprejurimilor. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 150 mp și utilă de 125 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din nordul Bucureștiului, a centrului comercial Băneasa și a complexului sportiv Stejarii. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - concierge : echipa noastra este instruita să răspundă tuturor nevoilor rezidenților, indiferent că este vorba despre rezervări de bilete la teatru sau cumpărături personalizate - cafenea și Shop & Go Mega Image: Bistro-ul și market-ul sunt puse la dispoziția rezidenților și oferă produse de panificație și alimente de bază - sistem de room-service: produsele disponibile în zona de servicii se pot comanda prin room-service - business Center: întâlnirile private ale rezidenților pot avea loc în sala de întâlniri amenajată special cu toate dotările necesare: laptop, videoproiector, telefon, fax etc. - grădinița Best Preschool British Education & Sports Țiriac Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
94 M2
Mosilor

Popa Petre / Mosilor | Apartament 3 camere | Loc de parcare

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere, în zona Moșilor, central. Localizare: Apartamentul se află in zona Moșilor, la 15 minute de mers pe jos până la metroul Obor sau Universitate. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 112 mp și utilă de 94 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Foișorului de Foc. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană înalta, care permite instalarea sistemului Klaus - suprafețe generoase - încălzire în pardoseală - priveliște liberă Apartamentul este la alb și se vinde cu finisajele incluse, în funcție de preferințele viitorului proprietar. Vrei sa afli mai multe detalii?
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
101 M2
Mosilor

Moșilor | Apartament 3 camere | Terasă 100 mp

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere, în zona Moșilor cu terasă de 94 mp. Localizare: Apartamentul se află in zona Moșilor, la 15 minute de mers pe jos până la metroul Obor sau Universitate. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 112 mp și utilă de 101 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Foișorului de Foc. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană înalta, care permite instalarea sistemului Klaus - terasă generoasă de 94 mp - priveliște liberă Apartamentul este la alb și se vinde cu finisajele incluse, în funcție de preferințele viitorului proprietar. Vrei sa afli mai multe detalii?
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 3 camere
3 Camere
125 M2
Bucuresti Ilfov

Stejarii / Băneasa | Apartament 3 camere | În pădurea Băneasa

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere în pădurea Băneasa, cu servicii de lux incluse. Localizare: Imobilul se află în inima pădurii Băneasa și beneficiază de acces facil către punctele de interesa ale Bucureștiului și imprejurimilor. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 150 mp și utilă de 125 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din nordul Bucureștiului, a centrului comercial Băneasa și a complexului sportiv Stejarii. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - concierge : echipa noastra este instruita să răspundă tuturor nevoilor rezidenților, indiferent că este vorba despre rezervări de bilete la teatru sau cumpărături personalizate - cafenea și Shop & Go Mega Image: Bistro-ul și market-ul sunt puse la dispoziția rezidenților și oferă produse de panificație și alimente de bază - sistem de room-service: produsele disponibile în zona de servicii se pot comanda prin room-service - business Center: întâlnirile private ale rezidenților pot avea loc în sala de întâlniri amenajată special cu toate dotările necesare: laptop, videoproiector, telefon, fax etc. - grădinița Best Preschool British Education & Sports Țiriac Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!