PROPRIETĂȚI
DIN PORTOFOLIUL NOSTRU

Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
137 M2
Iancu Nicolae

Erou Iancu Nicolae | Apartament 4 cam | Lângă pădure

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere, de tip duplex în zona Erou Iancu Nicolae. Localizare: Duplexul se află în zona de nord a Bucureștiului, lângă pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 178 mp și utilă de 137 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa, la 9 minute de mers pe jos de complexul Jolie Ville Galleria. Imobilul este de tip duplex (etajul 2 și 3), iar termenul de predare este sfarșitul anului 2023. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare subterană - terasă și spații generoase - zonă liniștită - aproape de școlile intrenaționale din Pipera Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 2 camere
2 Camere
82 M2
Iancu Nicolae

Herberger Pipera Eins | Apartament 2 camere | Finisaje lux și pompe de căldură

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial high end de 2 camere, cu finisaje de lux și pompe de căldură geotermale, în cea mai căutată zonă din capitală, Iancu Nicolae. Localizare: Apartamentul se află în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 85 mp și utilă de 82 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa și a școlilor internaționale din Pipera și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - pompe de căldură geotermale - sistemele eficiente din punct de vedere energetic și designul ecologic vă îmbunătățesc experiența de viață de zi cu zi - experimentați calitatea germană la Heberger Pipera Eins, unde măiestria meticuloasă și materialele de înaltă calitate creează un spațiu de locuit care depășește orice așteptare - traiește o viață plină de semnificație la Pipera Eins, unde facilitățile gândite cu atenție, mediul vibrant și un puternic sentiment de comunitate favorizează un sentiment de apartenență și împlinire - descoperă o oază sustenabilă la Pipera Eins, unde spațiile verzi, soluțiile de energie regenerabilă și designul prietenos cu mediul creează un mediu de locuit armonios și ecologic Heberger Pipera Eins este un ansamblu rezidențial sustenabil tip boutique situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din București, oferind o combinație rafinată între stilul de viață exclusivist și un stil de viată in armonie cu natura. Pipera Eins dispune de un sistem avansat de pompe de căldură geotermale, care utilizează 35 de puțuri de 100m adâncime și trei module puternice de pompe de căldură Nibe de 60kW. Această tehnologie de vârf furnizează eficient încălzirea și răcirea în întregul ansamblu. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală pentru confort optim, furnizată de sistemul de pompe de căldură. Răcirea este asigurată prin ventilo-convectoare tip caseta pe perete. Fiecare apartament oferă control individual al temperaturii, pentru un confort personalizat. Integrarea opțională a unui sistem smart home adaugă confort și eficiență. Pipera Eins pune accent pe sustenabilitate cu pereți bine izolați, ferestre din aluminiu cu geam tripan, acoperișuri și terase izolate meticulos. Panourile solare de pe acoperiș furnizează energia necesară pentru funcționarea pe tot parcursul anului a pompelor de căldură. Această abordare prietenoasă cu mediul înconjurător reduce emisiile de carbon și creează un mediu de locuit mai sustenabil. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
230 M2
Herastrau

Herastrau | Apartament 3 camere | Terasa

Avem plăcerea să vă prezentăm o proprietate exclusivistă de 3 camere in zona Herastrau, la 2 minute de parc. Localizare: Apartamentul se află în zona Herastrau, langa Soseaua Nordului, cu proximitate la principalele centre comerciale si birouri ale Bucurestiului: Baneasa, Aviatiei, Ambasade, restaurante, cafenele, locuri de joaca, scoli si gradinite private. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 240 mp și utilă de 230 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea Parcului Herastrau și a celui mai important centru de business din București. Facilități: Apartamentul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - spații cu adevarat generoase - mobilier fabricat in Italia - electrocasnice Miele - AC integrat - parcare subterană Vrei sa afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare la 0734.111.444.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 4 camere
4 Camere
180 M2
Iancu Nicolae

Pipera | Apartament tip duplex cu 4 camere | Scară interioară și terasă mare

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 4 camere de tip duplex în zona Pipera, aproape de școlile internaționale, cu scară interioară și terasă mare. Localizare: Apartamentul de tip duplex se află în zona Pipera, aproape de intersecția cu Iancu Nicolae și de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 220 mp și utilă de 180 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din Pipera, a pădurii Băneasa, a restaurantelor cochete de pe Iancu Nicolae și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - parcare pentru 2 mașini inclusă - terasă generoasă cu free view - scară interioară - renovat complet Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 3 camere
3 Camere
108 M2
Iancu Nicolae

Herberger Pipera Eins | Apartament 3 camere | Finisaje lux și pompe de căldură

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial high end de 3 camere, cu finisaje de lux și pompe de căldură geotermale, în cea mai căutată zonă din capitală, Iancu Nicolae. Localizare: Apartamentul se află în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 113 mp și utilă de 108 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa și a școlilor internaționale din Pipera și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - pompe de căldură geotermale - sistemele eficiente din punct de vedere energetic și designul ecologic vă îmbunătățesc experiența de viață de zi cu zi - experimentați calitatea germană la Heberger Pipera Eins, unde măiestria meticuloasă și materialele de înaltă calitate creează un spațiu de locuit care depășește orice așteptare - traiește o viață plină de semnificație la Pipera Eins, unde facilitățile gândite cu atenție, mediul vibrant și un puternic sentiment de comunitate favorizează un sentiment de apartenență și împlinire - descoperă o oază sustenabilă la Pipera Eins, unde spațiile verzi, soluțiile de energie regenerabilă și designul prietenos cu mediul creează un mediu de locuit armonios și ecologic Heberger Pipera Eins este un ansamblu rezidențial sustenabil tip boutique situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din București, oferind o combinație rafinată între stilul de viață exclusivist și un stil de viată in armonie cu natura. Pipera Eins dispune de un sistem avansat de pompe de căldură geotermale, care utilizează 35 de puțuri de 100m adâncime și trei module puternice de pompe de căldură Nibe de 60kW. Această tehnologie de vârf furnizează eficient încălzirea și răcirea în întregul ansamblu. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală pentru confort optim, furnizată de sistemul de pompe de căldură. Răcirea este asigurată prin ventilo-convectoare tip caseta pe perete. Fiecare apartament oferă control individual al temperaturii, pentru un confort personalizat. Integrarea opțională a unui sistem smart home adaugă confort și eficiență. Pipera Eins pune accent pe sustenabilitate cu pereți bine izolați, ferestre din aluminiu cu geam tripan, acoperișuri și terase izolate meticulos. Panourile solare de pe acoperiș furnizează energia necesară pentru funcționarea pe tot parcursul anului a pompelor de căldură. Această abordare prietenoasă cu mediul înconjurător reduce emisiile de carbon și creează un mediu de locuit mai sustenabil. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
125 M2
Herastrau

Win Herăstrău | Penthouse 4 camere | Mobilă și finisaje de lux

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă, un penthouse, cu finisaje și mobilă de lux, spații generoase, aproape de parcul Herăstrău. Localizare: Apartamentul se află în zona de nord, aproape de parcul Herăstrău. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 173 mp și utilă de 125 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea parcului Herăstrău și a restaurantelor cochete din Șoseaua Nordului, cu acces rapid către aeroport și zone de shopping. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană inclusă pentru 2 mașini - suprafață vitrată mare - rulouri electrice - pardoseală flotantă pe terasă - smart home - bucătărie neolith cu plită ascunsă - uși lualdi Milano 275cm - pereți piele Nabuc - jacuzzi - mobilier Rovere Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 4 camere
4 Camere
140 M2
Iancu Nicolae

Herberger Pipera Eins | Apartament 4 camere | Finisaje lux și pompe de căldură

Te invităm să descoperi o proprietate exclusivistă într-un ansamblu rezidențial high end de 4 camere, cu finisaje de lux și pompe de căldură geotermale, în cea mai căutată zonă din capitală, Iancu Nicolae. Localizare: Apartamentul se află în zona Erou Iancu Nicolae, aproape de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 146 mp și utilă de 140 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea pădurii Băneasa și a școlilor internaționale din Pipera și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje high end - parcare subterană - pompe de căldură geotermale - sistemele eficiente din punct de vedere energetic și designul ecologic vă îmbunătățesc experiența de viață de zi cu zi - experimentați calitatea germană la Heberger Pipera Eins, unde măiestria meticuloasă și materialele de înaltă calitate creează un spațiu de locuit care depășește orice așteptare - traiește o viață plină de semnificație la Pipera Eins, unde facilitățile gândite cu atenție, mediul vibrant și un puternic sentiment de comunitate favorizează un sentiment de apartenență și împlinire - descoperă o oază sustenabilă la Pipera Eins, unde spațiile verzi, soluțiile de energie regenerabilă și designul prietenos cu mediul creează un mediu de locuit armonios și ecologic Heberger Pipera Eins este un ansamblu rezidențial sustenabil tip boutique situat într-unul dintre cele mai prestigioase cartiere din București, oferind o combinație rafinată între stilul de viață exclusivist și un stil de viată in armonie cu natura. Pipera Eins dispune de un sistem avansat de pompe de căldură geotermale, care utilizează 35 de puțuri de 100m adâncime și trei module puternice de pompe de căldură Nibe de 60kW. Această tehnologie de vârf furnizează eficient încălzirea și răcirea în întregul ansamblu. Apartamentele beneficiază de încălzire în pardoseală pentru confort optim, furnizată de sistemul de pompe de căldură. Răcirea este asigurată prin ventilo-convectoare tip caseta pe perete. Fiecare apartament oferă control individual al temperaturii, pentru un confort personalizat. Integrarea opțională a unui sistem smart home adaugă confort și eficiență. Pipera Eins pune accent pe sustenabilitate cu pereți bine izolați, ferestre din aluminiu cu geam tripan, acoperișuri și terase izolate meticulos. Panourile solare de pe acoperiș furnizează energia necesară pentru funcționarea pe tot parcursul anului a pompelor de căldură. Această abordare prietenoasă cu mediul înconjurător reduce emisiile de carbon și creează un mediu de locuit mai sustenabil. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Închiriere
Apartament de 2 camere
2 Camere
76 M2
Iancu Nicolae

Iancu Nicolae – Pipera | Apartament 2 camere | Lânga școlile internaționale

Avem plăcerea să îți prezentăm o proprietate exclusivistă de 2 camere în zona Iancu Nicolae - Pipera, aproape de școlile internaționale,. Localizare: Apartamentul se află în zona Pipera, aproape de intersecția cu Iancu Nicolae și de pădurea Băneasa. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 85 mp și utilă de 76 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea școlilor internaționale din Pipera, a pădurii Băneasa, a restaurantelor cochete de pe Iancu Nicolae și la câteva minute de Băneasa Shopping Mall. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - finisaje premium - aproape de pădurea Băneasa - parcare subterană - design modern - prima închiriere - amenajat de designer Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea
Vânzare
Apartament de 2 camere
2 Camere
40 M2
Pipera

Prima Vista / Pipera | Apartament 2 camere | Lângă metrou

Suntem încântați să îți prezentăm un apartament de 2 camere cu o locație premium, aproape de metroul Pipera. Localizare: Apartamentul se află în zona Fabrica de Glucoză, aproape de metroul Pipera. Suprafață: Imobilul are o suprafață totală de 55 mp și utilă de 46 mp. Vecinătăți: Proprietatea se află în apropierea centrului de business din zona Pipera, World Class Upground, Nuovo Park, Mobexpert, Promenada, spitalul Medicover și metroul Pipera. Facilități: Proiectul beneficiază de o serie de caracteristici unice precum: - situat în nordul Bucureștiului, într-o zonă ce a renăscut în ultimii ani - proiect modern de calitate premium - grădini amenajate de peisagiști de renume - camere luminoase, cu geamuri pe toată înălțimea - construcție solidă, eficientă din punct de vedere energetic - spații comerciale la parter - sistem Smart Home - infrastructură pentru încărcarea autoturismelor electrice Separat se pot achiziționa locuri de parcare cu 15.000 euro + tva. Vrei să afli mai multe detalii? Echipa noastră este pregătită să îți ofere toate detaliile de care ai nevoie, așadar programează chiar astăzi o vizionare.
Vezi proprietatea

Contact

Programează o întâlnire

Vă rugăm să completați numele.
Vă rugăm sa introduceți un număr de telefon valid.
Vă rugăm să fiți de acord cu prelucrarea datelor cu caracter personal.
Procesăm mesajul tău

Totul este în regulă

Mesajul tău a fost trimis!