4 idei pentru a transforma o locuință obișnuită într-un spațiu de lux

O locuință care să fie considerată cu adevărat de lux, nu conține doar elemente de mobilier sau decorațiuni high-end, ci conține un ansamblu complex de elemente, texturi și forme, ce se îmbină uniform pentru un aspect exclusivist. Pentru un astfel de rezultat e nevoie de un design de interior realizat de profesioniști, cu materiale premium și o perspectivă clară asupra termenului de lux.

1.Transformă locuința într-una mai spațioasă

Spațiul joacă un rol important în definirea unei locuințe de lux. Senzația de profunzime, generozitate și amploare, aduc un aport semnificativ în crearea unui spațiu luxury. O astfel de senzație poate fi oferită și de utilizarea atentă a nuanțelor de culoare. Tonurile deschise și nobile precum cele de fildeș pot crea impresia unui spațiu mai vast, oferind totodată deschidere și familiaritate. Dacă spațiul este unul extrem de generos, posibilitățile cromatice sunt infinite, în măsura în care respectă criteriile de complementaritate. 

2. Alege materialele pentru mobilier, finisaje și decor de cea mai bună calitate 

Conceptul premium reprezintă un ansamblu de elemente rafinate, care odată implementate, îți vor transforma casa în întregime. Astfel, trebuie să acorzi o atenție deosebită materialelor pentru amenajare, având drept criteriu de selecție un singur aspect: calitatea premium. Aceasta se regăsește din plin în materiale nobile precum marmura, lemnul de nuc, catifeaua, mătasea, pielea sau chiar cristalul. În plus, o astfel de abordare în amenajare, îți oferă garanția durabilității pentru că toate materialele alese sunt rezistente în fața timpului și practice, asigurându-se astfel că ai realizat o investiție profitabilă, pe termen lung. Proprietățile noastre bifează aceste criterii. 

3. Accesorizează spațiul cu elemente deco de lux 

Pe lângă toate cele enumerate anterior, accesoriile decorative și materialele componente joacă un rol extrem de important în crearea unui design interior case de lux. Optează pentru accesorii unicat sau piese de mobilier personalizabile care să adauge o notă de unicitate și extravaganță. În plus, astfel de obiecte conferă spațiului și un aspect extrem de opulent, dar în același timp familiar, în cazul în care optezi pentru nuanțe deschise în întreaga amenajare. Iată o proprietate din Gafencu 49 cu aceste caracteristici. 

4. Adaugă un touch personal

Interioarele fastuoase inspirate din arhitecturi internaționale, monumente celebre și stiluri de decor în tendințe transformă orice locuință într-o casă de lux distinctă. Tablourile de artă, sculpturile voluptoase amplasate în locurile potrivite pot oferi casei tale o nouă notă de lux. Poți adăuga aceste accesorii in viitoarea ta locuință. Alege-ți preferata dintre cele disponibile 

Ești în căutarea următoarei tale proprietăți de lux? Programează o vizionare chiar azi la 0734 111 444 și alege din portofoliul nostru ceea ce ți se potrivește.

Vezi alte articole